King King

Afbeelding
do 18 april
VOORVERKOOP
23.00
AVONDKASSA
24.00
tickets Zaal open 20:00 Aanvang 20:30

King King is een naam die gelijk staat aan geweldige muziek. Alan Nimmo, de frontman, belooft bij elke gelegenheid een onvergetelijke avond met zijn kenmerkende kilt, vuisten in de lucht en een brede glimlach!

Over King King:
De band is niet tevreden met slechts meedeinen op hun zelfgemaakte golf, maar werkt onvermoeibaar om die golf groter, sterker en beter te maken. Nimmo streeft naar uitmuntendheid, altijd strevend naar een hoger niveau met elke uitvoering en release, en het publiek bevestigt dat dit lukt.

Ondanks twee moeilijke jaren in de muziekindustrie is King King niet alleen overeind gebleven, maar zijn ze ook terug met een nieuwe bezetting, inclusief Alan's broer Stevie op gitaar en zang. Dit heeft een frisse wind en nieuwe dimensie toegevoegd aan de al indrukwekkende line-up. Uitverkochte optredens getuigen van de populariteit van de band, die altijd streeft naar eerlijke, echte muziek die diep uit de ziel komt. In tegenstelling tot anderen weigert King King hun muziek in een hokje te stoppen, en hun tijdloze geluid brengt vreugde, vooral in deze uitdagende tijden.

Het publiek wordt uitgenodigd om dit zelf te ervaren tijdens één van hun shows en te genieten van het geluk dat de muziek van King King brengt. Met hun voortdurende inspanningen en toewijding kunnen fans erop rekenen dat elke avond een onvergetelijke muzikale ervaring wordt.

Over Five Dollar Shake:
Five Dollar Shake steekt die goeie ouwe bluesrock in een gloednieuw glitterjasje. Hoe dat precies klinkt? Soulful, heavy and bluesy. With a cherry on top! Die cherry is zangeres Lucinda Legaspi. Een ontembare frontvrouw, gezegend met een gulden strot. Voeg daar nog wat ronkende gitaren, een scheurend hammondorgel en een flinke dosis speelplezier aan toe, en je hebt de onweerstaanbare sound van Five Dollar Shake. “That’s a pretty fuckin’ good shake!”

 

 

Let op:

Alle evenementen die in P60 worden georganiseerd zijn in principe volledig staand. Ben je echt slecht ter been? Of heb je een andere klacht, waardoor je het eigenlijk niet trekt om een hele avond te staan? Laat dit dan ruim bijtijds aan ons weten. Wij hebben een beperkt aantal barkrukken, welke wij op verschillende plekken in de zaal kunnen zetten. Neem mail- of belcontact met ons op, dan kunnen wij samen met jou kijken naar wat de mogelijkheden zijn.

Overige informatie:

- Twee dagen voor aanvang van het evenement, krijg je van ons een mail met verdere informatie over de aanvangstijden en overige relevante informatie.

- Wil je deze informatie liever verder van tevoren opdoen? Neem dan eens een kijkje op de ‘Jouw Bezoek’-pagina. Daar vind je alle relevante informatie m.b.t. uw bezoek aan P60.

- Kan je onverhoopt niet? Of ben je opzoek naar tickets voor een uitverkochte show? Ticketmaster Resale is de enige betrouwbare manier om een tweedehands kaartje te bemachtigen en/of aan te bieden.