Jouw Bezoek

Afbeelding

In verband met de aangekondigde lockdown is P60 gesloten tot en met 14 januari. 

 

ALLES OVER JOUW BEZOEK AAN P60

Benieuwd wat je kan verwachten tijdens je bezoek aan P60? Hier vind je de laatste informatie.

Voor elke show ontvang je een mail met specifieke informatie voor de show die je gaat bezoeken. Check dus voor vertrek je inbox voor meer informatie over het tijdschema.

Richtlijnen en Maatregelen vanaf 25 september

Vanaf 25 september 2021 heb je vanwege overheidswege een coronatoegangsbewijs nodig om toegang te krijgen tot concerten, dit geldt ook voor P60.

Het coronatoegangsbewijs is een QR-code die in de CoronaCheckApp staat of die je uitgeprint meeneemt. Deze toon je bij de ingang samen met een geldig legitimatiebewijs en je ticket voor het concert. Dit geldt voor iedereen van 13 jaar of ouder. Voor het jongerenfeest Speakerz op 12 november 2021 is samen met de organisatie besloten dat iedereen vanaf 12 jaar een geldig coronatoegangsbewijs moet laten zien.

Er zijn drie manieren om het coronatoegangsbewijs te krijgen:  een vaccinatiebewijs, herstelbewijs, of een negatief testbewijs. Hieronder hebben we kort voor je samengevat hoe je met elk van deze drie een QR-code kan aanmaken.

LET OP! Naast een coronatoegangsbewijs heb je natuurlijk ook een geldig ticket voor de show in P60 nodig. Deze zijn te koop op onze website.

  • Vaccinatiebewijs: dit bewijs ontvang je wanneer je volledig gevaccineerd bent. In Nederland is een vaccinatie meestal geldig vanaf 14 dagen nadat je volledig bent gevaccineerd. Je kunt dan met de CoronaCheck-app van je vaccinatiebewijs een QR-code maken. Log in met je DigiD. Als je bij de vaccinatie toestemming hebt gegeven, worden je vaccinatiegegevens automatisch opgehaald bij het RIVM, de GGD of het ziekenhuis. Als dit niet automatisch gaat, kun je je vaccinatiebewijs ook zelf toevoegen aan de app. Hier lees je precies hoe dit gaat?
  • Herstelbewijs: heb je corona gehad? Dit bewijs je met  een positieve coronatest van minimaal 11 dagen en maximaal 180 dagen geleden. Dit herstelbewijs kun je uploaden in de CoronaCheck-app. Dat gebeurt automatisch als je met je DigiD inlogt in de app.
  • Negatieve testuitslag: maak via Testen voor Toegang een afspraak voor een gratis coronatest. Bij een negatieve uitslag, ontvang je via de testlocatie een ophaalcode die je in de CoronaCheck-app omzet in een QR-code. Let op: uitsluitend testresultaten via Testen voor Toegang worden geaccepteerd en de negatieve testuitslag mag maximaal 24 uur oud zijn. Je kunt je afspraak voor een coronatest pas 2 weken voor de datum van het concert inplannen.

Kom je er toch nog niet helemaal uit met het maken van een QR-Code? Dan vind je hier een volledige handleiding. 

Heb je geen smartphone? Of wilt je een coronabewijs liever op papier? Of gaat u naar een activiteit met mensen zonder app? Dan kunt u het  coronabewijs voor jezelf ook uitprinten via de website CoronaCheck.nl. 

Heb je coronaklachten?

Coronaklachten op de dag van de show? Blijf thuis! Neem contact met ons op als je niet kan komen door klachten door te mailen naar info@p60.nl.

ALGEMENE INFORMATIE

 

Pin-Only

P60 is vanaf heden pin-only! De munten zijn helemaal verdwenen, je kunt drankjes snel bestellen en betalen aan de bar. Onverhoopt geen pinpas bij je? Dan is het mogelijk om een waardekaart te kopen bij de kassa (€ 10, € 20 of €  50). We vragen € 1,- borg voor de kaart en aan het eind van je bezoek kun je de kaart weer inleveren en het tegoed wat er opstaat terugkrijgen. De kaart blijft uiteraard ook geldig voor een volgend event.

 

Lockers

De garderobe is gemoderniseerd. Er staan nu lockers op de oude vertrouwde plek van de garderobe. Het gebruik van een locker kost € 2,-, er passen ca 2 jassen in een locker. Wel even scherp zijn als je je jas in de locker doet,  eenmaal geopend, betekent opnieuw een munt in de locker doen.

Coins voor in de locker kun je pinnen in de garderobe. De afmetingen van een locker zijn 20cmx30cm en 35 cm diep.

Jouw reis naar P60

Kom je met de auto? Naast P60 is de parkeergarage Q-park Stadsplein, hier kun je 24/7 in- en uitrijden. Klik hier voor de uitgebreide route-omschrijving. Reis alleen met het openbaar vervoer wanneer het niet anders kan! Daarbij is het dragen van een mondkopje in het OV verplicht!

P60 is direct naast Amstelveen Busstation gevestigd. Vanaf hier rijden verschillende (nacht)buslijnen van en naar o.a.: Aalsmeer, Uithoorn, Schiphol, Haarlem en Bijlmer Arena Amsterdam Centrum. Klik hier voor uitgebreide OV-informatie.

Vragen

Andere vragen en/of opmerkingen? Schroom niet contact met ons op te nemen! Dit kan via publiciteit@p60.nl of telefonisch via 020 - 345 3445 


 

Dutch