Jouw Bezoek

Afbeelding

ALLES OVER JOUW BEZOEK AAN P60

Benieuwd wat je kan verwachten tijdens je bezoek aan P60? Hier vind je de laatste informatie. Voor elke show ontvang je een mail met specifieke informatie voor de show die je gaat bezoeken. Check dus voor vertrek je inbox voor meer informatie over het tijdschema.

Richtlijnen en Maatregelen vanaf 23 maart

Vanaf woensdag 23 maart 2022 is er geen coronatoegangsbewijs meer nodig om toegang te krijgen tot concerten in P60.

Ik ben positief getest op corona, wat nu?

Coronaklachten op de dag van de show? Blijf thuis! Momenteel is er vanuit de overheid nog geen informatie gegeven over de vergoeding van tickets bij een positieve test. Ben je positief getest en kan je daarom niet naar het evenement? Neem dan contact met Ticketmaster op via de order in je account en kies voor 'Restitutieverzoek door een andere reden' zodat ze kunnen kijken wat ze voor je kunnen doen.

ALGEMENE INFORMATIE

Pin-Only

P60 is vanaf heden pin-only! De munten zijn helemaal verdwenen, je kunt drankjes snel bestellen en betalen aan de bar. Onverhoopt geen pinpas bij je? Dan is het mogelijk om een waardekaart te kopen bij de kassa (€ 10, € 20 of €  50). We vragen € 1,- borg voor de kaart en aan het eind van je bezoek kun je de kaart weer inleveren en het tegoed wat er opstaat terugkrijgen. De kaart blijft uiteraard ook geldig voor een volgend event.

 

Lockers

De garderobe is gemoderniseerd. Er staan nu lockers op de oude vertrouwde plek van de garderobe. Het gebruik van een locker kost € 2,-, er passen ca 2 jassen in een locker. Wel even scherp zijn als je je jas in de locker doet,  eenmaal geopend, betekent opnieuw een munt in de locker doen.

Coins voor in de locker kun je pinnen in de garderobe. De afmetingen van een locker zijn 20cmx30cm en 35 cm diep.

Jouw reis naar P60

Kom je met de auto? Naast P60 is de parkeergarage Q-park Stadsplein, hier kun je 24/7 in- en uitrijden. Klik hier voor de uitgebreide route-omschrijving. Reis alleen met het openbaar vervoer wanneer het niet anders kan! Daarbij is het dragen van een mondkopje in het OV verplicht!

P60 is direct naast Amstelveen Busstation gevestigd. Vanaf hier rijden verschillende (nacht)buslijnen van en naar o.a.: Aalsmeer, Uithoorn, Schiphol, Haarlem en Bijlmer Arena Amsterdam Centrum. Klik hier voor uitgebreide OV-informatie.

Vragen

Andere vragen en/of opmerkingen? Schroom niet contact met ons op te nemen! Dit kan via publiciteit@p60.nl of telefonisch via 020 - 345 3445 


 

Dutch