P60

(voor zoekfunctie hele woorden invoeren)

Producer- en DJ cursus

       

Naam: Producer- en DJ cursus

Docent: Yoeri Leeflang

Dag: Dinsdag

Data Producer workshop: 5 lessen - TBA

Data DJ workshop: 5 lessen - TBA

Tijd: 18:30 - 20:00 uur

Prijs Producer workshop: €115,-

Prijs DJ workshop: €115,-

Combi: €200

Leeftijd: 10 tot en met 15 jaar.

Aanmelden: workshops@P60.nl/ 020-3453445

   

DJ’s en producers zijn de nieuwe popsterren en gelukkig spelen de muziekscholen en poppodia daar nu ook op in. Binnenkort start de nieuwste reeks van de Producer- en DJ cursus van P60 in samenwerking met docent Yoeri Leeflang.

We geven sinds 2008 al DJ workshops bij P60, de DJ’s leren wij bestaande muzieknummers aan elkaar te mixen. Maar de laatste jaren moet je als DJ ook je eigen muziek kunnen maken, oftewel produceren. Dit gaan we de deelnemers van de producerworkshops leren in een reeks van 5 lessen van anderhalf uur. Ze leren zelf, als moderne Mozarts, hoe moderne muziek op de computer wordt gemaakt met behulp van software. Hoe zit de muziek in elkaar en hoe produceer je nu een eigen nummer of een eigen remix.

De workshop wordt aangeboden aan kinderen van 10 tot 15 jaar. Jongeren kunnen tegenwoordig al zo makkelijk overweg met apparatuur waardoor wij ze al vroeg met muziek kunnen laten werken. Ons grote voordeel is dat onze leerlingen direct met muziek kunnen werken die zij kennen en ook leuk vinden. Ze hoeven dus geen moeilijke akkoorden te leren spelen of noten te kunnen lezen.

De totale cursus zal bestaan uit 10 lessen waarvan er 5 gericht zijn op het produceren en 5 gericht zijn op het leren DJ-en, maar deze zijn ook apart te volgen. Alles wordt vanaf het begin stap voor stap uitgelegd en hier staat beschreven wat je zoal zult leren. Voorkennis is niet nodig en wij regelen alle apparatuur. Aan het eind van de workshop hebben de deelnemers een eigen remix gemaakt die ze daarna legaal kunnen downloaden.

Inschrijven kan via een mail naar workshops@p60.nl. De workshop gaat door bij voldoende aanmeldingen. Het betreft hierbij om een combi cursus. Je leert dus zowel produceren als draaien.Contact

Telefoon: +31 20 3453445
Fax: +31 20 3453446
E-mail: info@p60.nl

Bezoekadres:
Stadsplein 100a 
1181 ZM Amstelveen

Media Links