Zangles

Afbeelding

Alle workshops

Zanglessen voor leerlingen van alle leeftijden in privé- en groepsverband: van beginner tot professional en in alle muziek genres.

Bekijk de agenda

De Workshop

Is zingen je passie en wil je je zangtechniek verbeteren? Bij zangschool The Voice Factory wordt door professionele zangcoaches lesgegeven aan kinderen en volwassenen, op elk niveau en in uiteenlopende muziekstijlen o.a. pop, musical en jazz. Tijdens de groeps- en privélessen wordt er gewerkt aan o.a. een goede adem- en zangtechniek, meerstemmig zingen en hoe een geweldige performance neer te zetten.

Door het enthousiasme van de zangcoaches hebben al vele leerlingen hun schroom aan de kant kunnen zetten. Het seizoen wordt altijd afgesloten met een spetterende eindshow!

Wil je en proefles nemen, meld je dan aan op www.thevoicefactory.nl.

Wie is The Voice Factory

Zangschool The Voice Factory is opgericht door zangeres/zangcoach Joke van der Hoek. De zanglessen worden gegeven door verschillende zangcoaches, die allen conservatorium geschoold en zeer ervaren zijn. Hun stijl kenmerkt zich door aanstekelijk enthousiasme en gedegen vakkennis in o.a. de zangmethodes EVT en CVT.

Info & Aanmelden

Voor meer informatie over het lesverband, de tarieven en aanmelden kun je een kijkje nemen op de website van The Voice Factory: www.thevoicefactory.nl.

 

Dutch