Verhuur

Afbeelding

Contact

Neem voor meer informatie en aanvragen contact op met Helma Wiebrecht. Mail haar via helma@p60.nl of bel 020-3453445. Tot ziens!

Bekijk de agenda

P60 is hét poppodium van Amstelveen. Jaarlijks ontvangen wij ruim 40.000 bezoekers bij verschillende concerten die wij organiseren. Op de dagen dat wij geen evenementen hebben is P60 de locatie voor jouw evenement, presentatie, bedrijfsbijeenkomst, congres of presentatie.

Het poppodium biedt toegang tot diverse ruimtes, van groot tot klein, en heeft zowel horeca, audiovisuele techniek en vakkennis in huis. Daardoor is bijna alles mogelijk. In deze tijden waar een beperkt gezelschap samen kan komen, zijn er ook mogelijkheden tot hybride evenementen waar een deel offline en een deel online plaatsvindt.

Bereikbaarheid

P60 in Amstelveen is goed bereikbaar met de auto en het openbaar vervoer. De A9 (afrit 5) ligt op een steenworp afstand en de parkeergarage staat praktisch naast P60. Het busstation, aangesloten op het nachtnet van Connexxion en GVB, houdt zich op 5 minuten lopen van P60 op.

 

Entertainment

Als gevestigd speler in de culturele wereld hebben wij goede contacten met diverse grote boekingsbureaus. Ook bij een verhuur maken we graag gebruik van dit netwerk. Een presentator, spreker, dj of een band boeken wordt zo een stuk makkelijker.  

 

Te huren ruimtes en services

Dutch