Winston Francis & Change The Mood

Afbeelding
za 25 mei
VOORVERKOOP
21.50
AVONDKASSA
25.00
tickets Zaal open 20:00 Aanvang 20:30

Het vieren van de tachtigste verjaardag van de legendarische zanger Winston Francis was vorig jaar een hartverwarmend feest. Dus waarom eren we hem niet door ook zijn 81ste verjaardag samen met jullie te vieren, met een geweldige show tijdens een muzikaal feest in zijn vertrouwde P60?

Over Winston Francis:
Met zijn onmiskenbare stem, onvergetelijke nummers en tomeloos energieke performance is hij een icoon in de wereld van ska, rocksteady & reggae en een levende legende die al decennia lang de harten van fans over de hele wereld verovert. En hoe bijzonder is het dat je zoiets op je 81e nog doet alsof je 18 bent?

Op deze speciale avond wordt Winston Francis, bijgenaamd ‘Mr Fix it’, vergezeld door Change the Mood, deze band is voortgekomen uit een aantal leden van Rude Rich and the High Notes. Die band heeft Winston Francis en vele andere muzikale ska & reggae iconen jarenlang begeleidt tijdens hun shows in Nederland en daarbuiten.

 

Maar wederom is dat niet alles, want de geweldige Downbeat Detonators maken de avond compleet met hun ska en rocksteady, geïnspireerd door de Jamaicaanse muziek uit de jaren ‘60 en ‘70. Met een vracht aan trombone & sax melodieën, rauwe orgel partijen, meerstemmige vocalen en ondersteund door een strakke ritmesectie gaan ze elk optreden aan of het hun laatste is. En als kers op Winston Francis’ verjaardagstaart is dj TinWishTin er om het feest compleet te maken.

Samen zorgt dit voor een onvergetelijke ska reggae explosie die je niet wilt missen. Dus iedereen is uitgenodigd om Winston’s verjaardag weer te komen vieren, terwijl zijn muzikale mijlpalen voorbij komen en je geniet van een avond vol geweldige muziek en goede vibes.

 

 

 

Let op:

Alle evenementen die in P60 worden georganiseerd zijn in principe volledig staand. Ben je echt slecht ter been? Of heb je een andere klacht, waardoor je het eigenlijk niet trekt om een hele avond te staan? Laat dit dan ruim bijtijds aan ons weten. Wij hebben een beperkt aantal barkrukken, welke wij op verschillende plekken in de zaal kunnen zetten. Neem mail- of belcontact met ons op, dan kunnen wij samen met jou kijken naar wat de mogelijkheden zijn.

Overige informatie:

- Twee dagen voor aanvang van het evenement, krijg je van ons een mail met verdere informatie over de aanvangstijden en overige relevante informatie.

- Wil je deze informatie liever verder van tevoren opdoen? Neem dan eens een kijkje op de ‘Jouw Bezoek’-pagina. Daar vind je alle relevante informatie m.b.t. uw bezoek aan P60.

- Kan je onverhoopt niet? Of ben je opzoek naar tickets voor een uitverkochte show? Ticketmaster Resale is de enige betrouwbare manier om een tweedehands kaartje te bemachtigen en/of aan te bieden.