Voltage

Afbeelding
do 2 mei
VOORVERKOOP
20.00
AVONDKASSA
22.00
tickets Zaal open 19:30 Aanvang 20:00

Op donderdag 02 mei host P60 twee fantastische Bluesrock bands. Voltage, bekend van Wild Ones en hun recente single Leave It All Behind, blaast je deze avond omver met hun ruwe sound. Special guest The Commoners vullen hen aan met hun fantastische Rootsrock sound. Ze vinden raakvlakken in de klassieke rock van Free en Led Zeppelin, en de zuidelijke smaken van Black Crowes en Blackberry Smoke, met keiharde riffs en een heerlijk soulgetinte zang.

Over Voltage
Voltage is al vanaf 2011 hard aan het werk om hun eigen geluid te creëren. En laten zich inspireren door diverse invloeden en hun eigen muzikale helden. Voltage is echte band, met zijn vieren maken zij oprechte muziek direct vanuit het hart. Dat zie en voel je!

Hun nieuwe single, Leave It All Behind, gaat over de vriendschap tussen leadzanger Dave Vermeulen en zijn beste vriend, die militair is. “Ik probeer de gelijkenissen tussen onze twee totaal verschillende werelden in deze song te verwerken”, vertelt Dave. “Ik ben als muzikant vaak van huis en hij ook, nu zit hij bijvoorbeeld voor zes tot acht weken in Canada.”

De single is een veelbelovend voorproefje op hun nieuwe album Fortunes & Willows, dat ze 12 april zullen releasen. Het jaar mag dan net begonnen zijn, de band maakt meteen een vliegende start. Ze nemen je bij elk album mee in een verhaal wat hen in de afgelopen periode heeft geraakten op hun pad is gekomen.

Over The Commoners
“Een geluid dat afkomstig is uit de diepe, eikenhouten buik van een whiskyvat,” dat zijn The Commoners, een vijfkoppige roots/bluesrock-outfit afkomstig uit Toronto, Canada. Ze bieden een unieke mix van beproefde muzikale elementen, waarbij ze hun geluid doordrenken met energieke riffs, soulvolle zang en rijke harmonieën die de luisteraar meenemen op een reis door een authentieke rockervaring in zuidelijke stijl. Van de luidsprekers tot het podium, één ding is zeker: The Commoners leiden een renaissance van partyrock en het publiek is van harte uitgenodigd.

The Commoners

 

 

Let op:

Alle evenementen die in P60 worden georganiseerd zijn in principe volledig staand. Ben je echt slecht ter been? Of heb je een andere klacht, waardoor je het eigenlijk niet trekt om een hele avond te staan? Laat dit dan ruim bijtijds aan ons weten. Wij hebben een beperkt aantal barkrukken, welke wij op verschillende plekken in de zaal kunnen zetten. Neem mail- of belcontact met ons op, dan kunnen wij samen met jou kijken naar wat de mogelijkheden zijn.

Overige informatie:

- Twee dagen voor aanvang van het evenement, krijg je van ons een mail met verdere informatie over de aanvangstijden en overige relevante informatie.

- Wil je deze informatie liever verder van tevoren opdoen? Neem dan eens een kijkje op de ‘Jouw Bezoek’-pagina. Daar vind je alle relevante informatie m.b.t. uw bezoek aan P60.

- Kan je onverhoopt niet? Of ben je opzoek naar tickets voor een uitverkochte show? Ticketmaster Resale is de enige betrouwbare manier om een tweedehands kaartje te bemachtigen en/of aan te bieden.