1349 & Kampfar

Afbeelding
vr 25 oktober
VOORVERKOOP
25.00
AVONDKASSA
27.50
tickets Zaal open 19:30 Aanvang 20:00

Metal in P60! Deze avond zullen we niet één, niet twee, maar drie van de meest geweldige blackmetalbands hosten. Mis je kans niet om deze drie iconen live te zien bij onze venue in Amstelveen.

Over 1349:
Titanen van de Noorse black, 1349, zijn terug met hun langverwachte zevende langspeler: 'The Infernal Pathway'. Het album belooft een reis door chaos en waanzin, duisternis en gevaar, terreur en vernietiging.

1349 is AURAL HELLFIRE. Dat was én is nog steeds het primaire concept, al standvastig sinds de band in 1997 voor het eerst uit de as van Alvheim herrees. Na een vurige show op het Noorse Inferno-festival, begon 1349 met opnemen in de Amper Tone-studio's en Studio Nyhagen met technicus Jarrett Pritchard. Zo werd 'The Infernal Pathway' geboren, een sonische parallel met het oproepen en ontketenen van het beest van de afgrond in al zijn angstaanjagende, woeste en krachtige pracht.

Over Kampfar:
Nu de band bijna 30 jaar bestaat en uitgegroeid is tot een van de belangrijkste live-outfits van extreme muziek, terwijl ze albums uitbrachten die de eindejaarslijsten zouden domineren en zelfs een Noorse "Spellemann" Grammy-prijs in de wacht sleepten voor hun 'Profan'-album, lijkt Kampfar klaar om de komende jaren te gaan domineren.

'Ofidians Manifest' vertegenwoordigt Kampfar anno nu. 25 jaar na hun oprichting, alleen bereid om nieuwe muziek uit te brengen als ze het gevoel hadden dat het alles zou overtreffen wat ze eerder hadden gedaan, is het een samenvatting van de immense strijd van de afgelopen jaren. Alles wat achter de muziek en de live-optredens schuilgaat, wordt blootgelegd, maar verteld op de enige manier waarop de band zichzelf kan portretteren, door middel van liedjes. Het is enorm eerlijk, maar toch verpakt in hun eigen folklore, de slangentongen splitsen elke waarheid in twee diepere waarheden, elk gezongen woord wordt gedomineerd door het gewicht van al het woord dat eerder is gezongen.

Over Afsky:
Afsky is het soloproject van Ole Luk, dat gebaseerd is op traditionele black metal, vermengd met elementen uit volksmuziek en doom en een mengeling van wildheid en melancholie.

Afsky is niet gemaakt met de bedoeling een live project te zijn, maar meer een persoonlijk project voor Ole. Een plek waar alle creatieve ideeën samen konden komen en werkelijkheid konden worden. Later, op verzoek, is Afsky een liveband geworden. De afgelopen jaren heeft Afsky podia gedeeld met bands als: Wolves in the Throne Room, Winterfyltteth, Uada, Mork, Spectral Wound, Mayhem, Panopticon etc.

 

 

 

Let op:

Alle evenementen die in P60 worden georganiseerd zijn in principe volledig staand. Ben je echt slecht ter been? Of heb je een andere klacht, waardoor je het eigenlijk niet trekt om een hele avond te staan? Laat dit dan ruim bijtijds aan ons weten. Wij hebben een beperkt aantal barkrukken, welke wij op verschillende plekken in de zaal kunnen zetten. Neem mail- of belcontact met ons op, dan kunnen wij samen met jou kijken naar wat de mogelijkheden zijn.

Overige informatie:

- Twee dagen voor aanvang van het evenement, krijg je van ons een mail met verdere informatie over de aanvangstijden en overige relevante informatie.

- Wil je deze informatie liever verder van tevoren opdoen? Neem dan eens een kijkje op de ‘Jouw Bezoek’-pagina. Daar vind je alle relevante informatie m.b.t. uw bezoek aan P60.

- Kan je onverhoopt niet? Of ben je opzoek naar tickets voor een uitverkochte show? Ticketmaster Resale is de enige betrouwbare manier om een tweedehands kaartje te bemachtigen en/of aan te bieden.