Wind Rose

Afbeelding
za 7 oktober
VOORVERKOOP
23.50
AVONDKASSA
24.00
Zaal open 19:30 Aanvang 20:00

Oproep aan alle metal-warriors van Europa! Zet je schrap voor een onvergetelijke muzikale ervaring terwijl Wind Rose, de dwergmeesters van heavy metal, beginnen aan hun langverwachte eerste Europese headliner tour!

Na het uitbrengen van hun epische, veelgeprezen album met Wintersaga, uit 2019, keren de machtigste dwergen van power metal, WIND ROSE, terug uit de smederij! Met hun hamers slaan zij meer anthems uit hun aambeeld, op hun nieuwe album Warfront, uit op 10 juni via Napalm Records!

Het vijftal uit Pisa, Italië - dat een enorme doorbraak zag met hun explosief virale heruitvinding van het Minecraft anthem "Diggy Diggy Hole" - hebben hun zwaarden geslepen en herrijzen met tien heroïsche liedjes om zich voor te bereiden op de strijd. Monumentale opener "Of War and Sorrow" maakt plaats voor het gut-punching "Army of Stone", wat jouw bloed meteen laat pompen. Het smeden van krachtige en met folk metal doordrenkte hooks is een vaardigheid die WIND ROSE behendig toont in Warfront!

Als speciale gasten op deze epische reis zijn de ongelooflijke All For Metal uit Duitsland, een echt belangrijke realiteit in de moderne power metal-beweging, die al grote aantallen in de markt scoorde.

Wanneer de missie zo duidelijk is, kan men – nee, MOET met - dit onmiskenbaar uitdrukken. En dus slaan, onder de vlag van ALL FOR METAL, metal-liefhebbers Tim "Tetzel" Schmidt (bekend als zanger van de band Asenblut en fitness influencer) en Antonio Calanna (zanger van de hardrockband DeVicious) de handen ineen. Beiden zijn verenigd door hun liefde voor klassieke heavy metal geluiden en de gemeenschappelijke visie om ze naar een nieuwe generatie muziekfans te brengen. Met geweldige, compacte, catchy nummers en een toegewijd, zeer professioneel productieteam erachter, ontketent ALL FOR METAL anthemische, rechttoe rechtaan metal met internationale klasse.