The Pioneers

Afbeelding
za 20 april
VOORVERKOOP
26.50
AVONDKASSA
29.50
tickets Zaal open 20:00 Aanvang 20:30

Het is eindelijk weer zover, Jamaican musical history in P60. Stap in de tijdmachine van reggae en laat je meevoeren naar de zonovergoten klanken van de legendarische Jamaicaanse zanggroep: The Pioneers! Met een invloedrijke geschiedenis doordrenkt van classics, beloven zij op 20 april in P60 te Amstelveen een show neer te zetten die je niet mag missen.

The Pioneers hebben de reggae-wereld verrijkt met hun onmiskenbare stijl sinds de vroege jaren 60. Hun mix van rocksteady en reggae en soulvolle samenzang zorgde voor hits die de tand des tijds hebben doorstaan, van "Long Shot Kick de Bucket" tot "Let Your Yeah Be Yeah”.

The Pioneers hebben decennia lang podia over de hele wereld betoverd met hun aanstekelijke energie en tijdloze nummers. Maar de magie stopt niet bij de geschiedenis, want The Pioneers staan nog steeds als een onwrikbare pilaar in de reggae.

Op 20 april 2024 zullen The Pioneers, George Dekker & Jackie Robinson, het podium van P60 betreden, en jij hebt de kans om getuige te zijn van deze muzikale reis door de tijd. Maar dat is niet alles! Het voorprogramma wordt verzorgd door de inmiddels alom geliefde Boss Capone & Patsy, die de avond zullen openen met hun eigen nieuwe muziek, die qua stijl en sfeer de perfecte opwarmer is voor de legendarische klanken van The Pioneers. Dit wordt een avond met oldskool Jamaicaanse muziek die je hart sneller laat kloppen en je ziel laat dansen. 

Dus zet die datum alvast in je agenda, verzamel je vrienden, bestel je tickets en kom samen naar P60 in Amstelveen voor een heerlijke avond vol reggae, positieve vibes en een onvergetelijke reis met The Pioneers.

 

LET OP!!!
Deze nacht (20 april, tussen 23.00 en 07.00 uur) wordt de afrit vanaf Schiphol naar Amstelveen-Stadshart afgesloten. Deze afsluiting is noodzakelijk om werkzaamheden uit te voeren aan de damwand die langs deze afrit staat.

Het verkeer wordt omgeleid via aansluiting (4) Amstelveen, waarna het verkeer via de A9 HRR weer richting het Stadshart kan rijden.

 

Let op:

Alle evenementen die in P60 worden georganiseerd zijn in principe volledig staand. Ben je echt slecht ter been? Of heb je een andere klacht, waardoor je het eigenlijk niet trekt om een hele avond te staan? Laat dit dan ruim bijtijds aan ons weten. Wij hebben een beperkt aantal barkrukken, welke wij op verschillende plekken in de zaal kunnen zetten. Neem mail- of belcontact met ons op, dan kunnen wij samen met jou kijken naar wat de mogelijkheden zijn.

Overige informatie:

- Twee dagen voor aanvang van het evenement, krijg je van ons een mail met verdere informatie over de aanvangstijden en overige relevante informatie.

- Wil je deze informatie liever verder van tevoren opdoen? Neem dan eens een kijkje op de ‘Jouw Bezoek’-pagina. Daar vind je alle relevante informatie m.b.t. uw bezoek aan P60.

- Kan je onverhoopt niet? Of ben je opzoek naar tickets voor een uitverkochte show? Ticketmaster Resale is de enige betrouwbare manier om een tweedehands kaartje te bemachtigen en/of aan te bieden.