Stones Sessions

Afbeelding
vr 24 november
VOORVERKOOP
21.50
AVONDKASSA
22.50
tickets Zaal open 20:00 Aanvang 21:00

Voor de opnames van hun live album “Stripped’ spelen the Rolling Stones op 26 en 27 mei 1995 in Paradiso Amsterdam wat ze later hun beste concerten ooit noemen. Met klassiekers en minder bekende tracks in een uitgeklede vorm en bezetting.

Stones Sessions speelt een compilatie van deze 2 legendarische avonden met een imponerende show vol ongeëvenaarde energie en personality.

 

 

Let op:

Alle evenementen die in P60 worden georganiseerd zijn in principe volledig staand. Ben je echt slecht ter been? Of heb je een andere klacht, waardoor je het eigenlijk niet trekt om een hele avond te staan? Laat dit dan ruim bijtijds aan ons weten. Wij hebben een beperkt aantal barkrukken, welke wij op verschillende plekken in de zaal kunnen zetten. Neem mail- of belcontact met ons op, dan kunnen wij samen met jou kijken naar wat de mogelijkheden zijn.

Overige informatie:

- Twee dagen voor aanvang van het evenement, krijg je van ons een mail met verdere informatie over de aanvangstijden en overige relevante informatie.

- Wil je deze informatie liever verder van tevoren opdoen? Neem dan eens een kijkje op de ‘Jouw Bezoek’-pagina. Daar vind je alle relevante informatie m.b.t. uw bezoek aan P60.

- Kan je onverhoopt niet? Of ben je opzoek naar tickets voor een uitverkochte show? Ticketmaster Resale is de enige betrouwbare manier om een tweedehands kaartje te bemachtigen en/of aan te bieden.