ProgProms

Afbeelding
do 28 december
VOORVERKOOP
28.50
AVONDKASSA
30.00
tickets Zaal open 19:30 Aanvang 20:30

Een flink aantal jaren toerde Edward Reekers (Kayak) met Symfo Classics – The Best of Symphonic Rock door het land. Samen met cultuurpodium Boerderij formeerde hij in 2019 een nieuwe band die onder de titel ProgProms een eenmalig concert gaf in een nagenoeg uitverkochte zaal. Sindsdien wordt er jaarlijks een korte tour langs vier Nederlandse podia gedaan, waarvan P60 er dit jaar een is!

Verwacht vele wereldhits en hoogtepunten uit het rijke oeuvre van de symfonische rock. Van Genesis tot Yes en van Alan Parsons tot Supertramp, ze komen allemaal voorbij.

De vaste band bestaat uit: Edward Reekers (Kayak), Charles Nagtzaam (Frank Boeijen, Liesbeth List, Harry Sacksioni), Juan Van Emmerloot (Snowy White, Steve Lukather, Ayreon), Mark Bogert (Knight Area), Jeffrey Revet (Stream Of Passion, Queen Forever) en Nadine Pruim (I Can See your Voice, Queen Forever).

Evenals in 2022 zullen er ook nu weer speciale gasten aan de band worden toegevoegd. Damian Wilson (Arena, Threshold, etc.) en multi-instrumentalist Hubert Heeringa (Ten Sharp).

 

 

 

Let op:

Alle evenementen die in P60 worden georganiseerd zijn in principe volledig staand. Ben je echt slecht ter been? Of heb je een andere klacht, waardoor je het eigenlijk niet trekt om een hele avond te staan? Laat dit dan ruim bijtijds aan ons weten. Wij hebben een beperkt aantal barkrukken, welke wij op verschillende plekken in de zaal kunnen zetten. Neem mail- of belcontact met ons op, dan kunnen wij samen met jou kijken naar wat de mogelijkheden zijn.

Overige informatie:

- Twee dagen voor aanvang van het evenement, krijg je van ons een mail met verdere informatie over de aanvangstijden en overige relevante informatie.

- Wil je deze informatie liever verder van tevoren opdoen? Neem dan eens een kijkje op de ‘Jouw Bezoek’-pagina. Daar vind je alle relevante informatie m.b.t. uw bezoek aan P60.

- Kan je onverhoopt niet? Of ben je opzoek naar tickets voor een uitverkochte show? Ticketmaster Resale is de enige betrouwbare manier om een tweedehands kaartje te bemachtigen en/of aan te bieden.