PIXY

Afbeelding
wo 29 november
VOORVERKOOP
45.00
tickets Zaal open 19:15 Aanvang 20:00

WINXY's, zet het in je agenda! PIXY komt in november en december terug naar Europa, nadat ze in 2022 hun eerste Europese tour hebben voltooid en eerder dit jaar op een enorme Amerikaanse tour zijn gegaan. Dit gaat groots worden!

De 5-koppige Kpop-meidengroep, bestaande uit Dia, Lola, Sua, Dajeong en Rinji, komt terug naar Europa en bezoekt twaalf steden in negen landen! Dit zal het laatste deel zijn van de DARK CITY-universumtour, waarbij de leden de "Schurkachtige" energie ontketenen die zal laten zien dat "KARMA echt een B is".

PIXY zal hun "LAST NIGHT" doorbrengen in de "DARK CITY" om hun beste optreden te geven en hun meeslepende universum te vieren met Europese WINXYs.

 

Timetable:

18:00     Zaal open – VIPS
18:45     Premium
19:15     General Acces
20:00     Show

 

 

Let op:

Alle evenementen die in P60 worden georganiseerd zijn in principe volledig staand. Ben je echt slecht ter been? Of heb je een andere klacht, waardoor je het eigenlijk niet trekt om een hele avond te staan? Laat dit dan ruim bijtijds aan ons weten. Wij hebben een beperkt aantal barkrukken, welke wij op verschillende plekken in de zaal kunnen zetten. Neem mail- of belcontact met ons op, dan kunnen wij samen met jou kijken naar wat de mogelijkheden zijn.

Overige informatie:

- Twee dagen voor aanvang van het evenement, krijg je van ons een mail met verdere informatie over de aanvangstijden en overige relevante informatie.

- Wil je deze informatie liever verder van tevoren opdoen? Neem dan eens een kijkje op de ‘Jouw Bezoek’-pagina. Daar vind je alle relevante informatie m.b.t. uw bezoek aan P60.

- Kan je onverhoopt niet? Of ben je opzoek naar tickets voor een uitverkochte show? Ticketmaster Resale is de enige betrouwbare manier om een tweedehands kaartje te bemachtigen en/of aan te bieden.