The Paperboys

Afbeelding
za 11 mei
VOORVERKOOP
21.50
AVONDKASSA
22.50
tickets Zaal open 20:00 Aanvang 21:00

The Paperboys, een wereldreizend zestal dat Keltische reels, Mexicaanse volksmuziek, vioolmelodieën, New Orleans-brassbandmuziek, klassieke popliedjes, bluegrass en zelfs af en toe een filosofische wals in één set uitvoert.

The Paperboys, soms aangeduid als de "Los Lobos van Canada," hebben naar schatting 4.300 concerten gespeeld sinds hun oprichting in 1993.

Het hart van The Paperboys bestaat uit een trio getalenteerde songwriters en muzikanten: oprichter Tom Landa, een zanger, gitarist en bandleider die als tiener van Mexico naar Canada immigreerde; Kalissa Landa, een levenslange violiste en zangeres met een bovennatuurlijk gevoel voor melodie; en Geoffrey Kelly, fluitist, gitarist en zanger van Spirit of the West, die al een Canadese muziekicoon was toen hij zich in 1997 aansloot bij The Paperboys.

Ze zijn weliswaar geen jam-band te zijn, maar toch is geen enkel van hun optredens hetzelfde. The Paperboys veranderen hun show telkens als ze het podium betreden. Zodra de band het eens is over een openingsnummer, is er geen setlist meer. Het nummer eindigt, het publiek reageert, Landa peilt de sfeer in de zaal, en de reis begint. Elke avond. De wereld is sinds 1992 dan wel veranderd, maar de fanbase van The Paperboys is trouw gebleven en zelfs gegroeid.

 

 

 

Let op:

Alle evenementen die in P60 worden georganiseerd zijn in principe volledig staand. Ben je echt slecht ter been? Of heb je een andere klacht, waardoor je het eigenlijk niet trekt om een hele avond te staan? Laat dit dan ruim bijtijds aan ons weten. Wij hebben een beperkt aantal barkrukken, welke wij op verschillende plekken in de zaal kunnen zetten. Neem mail- of belcontact met ons op, dan kunnen wij samen met jou kijken naar wat de mogelijkheden zijn.

Overige informatie:

- Twee dagen voor aanvang van het evenement, krijg je van ons een mail met verdere informatie over de aanvangstijden en overige relevante informatie.

- Wil je deze informatie liever verder van tevoren opdoen? Neem dan eens een kijkje op de ‘Jouw Bezoek’-pagina. Daar vind je alle relevante informatie m.b.t. uw bezoek aan P60.

- Kan je onverhoopt niet? Of ben je opzoek naar tickets voor een uitverkochte show? Ticketmaster Resale is de enige betrouwbare manier om een tweedehands kaartje te bemachtigen en/of aan te bieden.