P60 Plugt Uit | Prins & van der Jagt

Afbeelding
do 30 maart
Café open 17:30 Aanvang 21:00

We trekken de stekker eruit voor P60 Plugt Uit! Iedere editie een nieuwe artiest die een (semi-)akoestische set komt vertonen in het P60 Café. Deze keer met: Prins & van der Jagt!

Prins & van der Jagt hebben zich gevormd in een klein zolderkamertje in Amstelveen. Twee vrienden die elkaar hebben ontmoet op school en direct een passie deelden voor muziek en zang. Heel toevallig is het dat wij samen zingen en ook écht Nick & Simon heten. We zijn ondertussen wat huizen en partners verder, maar dit duo blijft bestaan en is nu zelfs bezig met eigen nummers.

Nick is al sinds zijn twaalfde te zien in musicals door bijna heel Nederland en daarnaast is hij zelfs te zien op TV. Simon is al sinds zijn tiende bezig met zingen en speelt bovendien ook in musicals, naast het zingen is hij ook Vocal Coach.

Wat onze muziekstijl betreft blijft het altijd een verrassing! We zingen wat ons goed ligt en vaak ook wat we tegenkomen. Wat natuurlijk niet kan missen zijn songs van Nick & Simon. Die kunnen niet uitgesloten worden. En zeg nou eerlijk….. Lijkt Simon op Nick of lijkt Nick meer op Simon? Met onze ervaring als vocalisten, kunnen we jullie hopelijk verassen!