P60 Lab

Afbeelding

P60 daagt (lokale) artiesten met P60 Lab uit om met hun creativiteit te experimenteren en een project naar keuze uit te voeren in onze zaal. Hiervoor krijg je een dag gratis (!) de beschikking tot onze geluid- en lichtinstallatie, camerasysteem en technici. Bands, singer-songwriters, dj’s, theatergroepen en alle andere acts en creatievelingen kunnen zich hiervoor aanmelden.

De acts worden gekozen uit open inschrijvingen. Iedere act doet een aanvraag met een korte omschrijving van het idee en een motivatie waardoor dit een bijdrage kan leveren aan hun carrière. Het formulier hiervoor vind je onderaan deze pagina. Onze grote zaal staat volledig tot je beschikking. Inclusief geluid- en lichtinstallatie, camerasysteem en onze technici. Wat jij gaat doen, bepaal jij! Van het opnemen van een videoclip, live opnames maken van je set, doorlopen van een (theater)voorstelling. Het kan en mag allemaal.

De eerste ronde van P60 Lab heeft plaatsgevonden tijdens Corona. Er komen weer P60 Lab dagen als er ruimte is binnen de programmering van P60. Als er nieuwe dagen aankomen wordt dit vermeld op de website en socials.

 

Terugblik naar P60 Lab

 

Dutch