P60 Lab

Afbeelding

P60 daagt (lokale) artiesten met P60 Lab uit om met hun creativiteit te experimenteren en een project naar keuze uit te voeren in onze zaal. Hiervoor krijg je een dag gratis (!) de beschikking tot onze geluid- en lichtinstallatie, camerasysteem en technici. Bands, singer-songwriters, dj’s, theatergroepen en alle andere acts en creatievelingen kunnen zich hiervoor aanmelden.

De acts worden gekozen uit open inschrijvingen. Iedere act doet een aanvraag met een korte omschrijving van het idee en een motivatie waardoor dit een bijdrage kan leveren aan hun carrière. Het formulier hiervoor vind je onderaan deze pagina. Onze grote zaal staat volledig tot je beschikking. Inclusief geluid- en lichtinstallatie, camerasysteem en onze technici. Wat jij gaat doen, bepaal jij! Van het opnemen van een videoclip, live opnames maken van je set, doorlopen van een (theater)voorstelling. Het kan en mag allemaal. Op deze manier wil P60 artiesten de mogelijkheid bieden om zichzelf te blijven ontwikkelen en zichtbaar te blijven ook ten tijde van corona.

Zeker nu het lastig is voor talenten om bijvoorbeeld te kunnen repeteren en materiaal op te nemen. Voor meer informatie mail naar: p60lab@p60.nl Alles wordt georganiseerd in een corona-veilige setting. We volgen hierbij de richtlijnen van het RIVM en vragen acts ook om hier rekening mee te houden. Op dit moment is de inschrijving voor P60 LAB gesloten. Op dit moment worden de acts doorgenomen en gekozen. De gekozen acts ontvangen zo snel mogelijk een bericht met meer informatie.

 

Terugblik naar P60 Lab

 

Dutch