Faith Mark presents Open2Close

Afbeelding
za 5 oktober
tickets Zaal open 18:00 Aanvang 18:00

De Queen of Trance keert volgend jaar terug voor haar zesde Open2Close in de P60 in Amstelveen. Deze editie wordt extra speciaal. In plaats van haar reis met jullie voort te zetten neemt ze jullie mee terug in de tijd naar het moment waar het voor de meeste Trance liefhebber begon.

Een magische reis door de muzikale geschiedenis, gevuld met de meest geliefde en iconische tracks die de trance-scene hebben gevormd.

Herinner je je nog je eerste avond uit? De opwinding, de energie, de mensen om je heen. Of misschien wel je eerste liefde. Deel deze speciale herinneringen met jouw Trance Family.

Of je nu een doorgewinterde trance-fan bent die de klassiekers al jaren kent of een nieuwkomer die de magie van deze tijdloze melodieën net ontdekt, deze avond belooft een ervaring te worden die je nog lang zult koesteren.

Dus markeer de datum in je agenda, verzamel al je Trance Friends en bereid je voor op een avond vol nostalgie, liefde en de onmiskenbare beats van de Queen of Trance.

Vertel het voort - dit wordt een avond voor de boeken!

Fase 1 € 21,- (75 beschikbaar) Start 23 november 19.00 uur
Fase 2 € 24,- (100 beschikbaar)
Fase 3 € 27,- (150 beschikbaar)
Fase 4 € 30,- t/m 5 Oktober
(Online verkoop sluit om 14.00 uur)
Deurverkoop € 35,-

 

 

Let op:

Alle evenementen die in P60 worden georganiseerd zijn in principe volledig staand. Ben je echt slecht ter been? Of heb je een andere klacht, waardoor je het eigenlijk niet trekt om een hele avond te staan? Laat dit dan ruim bijtijds aan ons weten. Wij hebben een beperkt aantal barkrukken, welke wij op verschillende plekken in de zaal kunnen zetten. Neem mail- of belcontact met ons op, dan kunnen wij samen met jou kijken naar wat de mogelijkheden zijn.

Overige informatie:

- Twee dagen voor aanvang van het evenement, krijg je van ons een mail met verdere informatie over de aanvangstijden en overige relevante informatie.

- Wil je deze informatie liever verder van tevoren opdoen? Neem dan eens een kijkje op de ‘Jouw Bezoek’-pagina. Daar vind je alle relevante informatie m.b.t. uw bezoek aan P60.

- Kan je onverhoopt niet? Of ben je opzoek naar tickets voor een uitverkochte show? Ticketmaster Resale is de enige betrouwbare manier om een tweedehands kaartje te bemachtigen en/of aan te bieden.