NOORD-HOLLANDSE POPPODIA BUNDELEN KRACHTEN MET NH-POP FESTIVAL

NOORD-HOLLANDSE POPPODIA BUNDELEN KRACHTEN MET NH-POP FESTIVAL

Tien Noord-Hollandse podia presenteren op zondag 9 mei het gratis online NH-Pop Festival. Tussen drie uur ‘s middags en zes uur ‘s avonds kun je vanuit huis online schakelen tussen optredens van onder andere Wies, Tim Knol, The Overslept en Mell & Vintage Future. Dit in samenwerking met NH Media.

NH-Pop Festival
Vanuit je luie stoel gewoon een festival bezoeken. En net als bij een live festival, kies je zelf welk optreden je wilt zien. Vanuit Patronaat, De Vorstin, Podium Victorie, P60, Podium Duycker, Manifesto, PX, P3, Q-Factory en Podium de Flux ontdek jij wat Noord-Holland voor te gekke artiesten te bieden heeft. Bovendien krijg je een uniek kijkje achter de schermen. Volume op max, biertje erbij en je festivalervaring is compleet!  

Programma

Het programma loopt uiteen van punk tot hiphop, met gevestigde en nieuwe namen. Van rootsrock met Tim Knol, tot catchy Nederpop liedjes van Wies, de energieke rock van The Overslept en nog heel veel meer. Het hele programma is te bekijken via www.nhpop.nl/line-up.


 

Samenwerking en mediapartner NH Media
Het NH-Pop Festival is een samenwerking tussen tien poppodia en Stichting NH-Pop, een belangrijke verbinder en promotor van popmuziek in Noord-Holland. Daarnaast heeft Stichting NH Pop een mediapartner gevonden in NH-Media. NH Media is hét mediabedrijf van Noord-Holland, bekend van NH Nieuws en NH Radio. Naast dat zij aandacht besteden aan het festival via deze kanalen zullen zij ook een deel van de uitzending verzorgen. En brengen zij met presentator Morad El Ouakili backstage verslag uit bij de podia.

 

Afbeelding