Macka B

Afbeelding
zo 3 december
VOORVERKOOP
26.50
AVONDKASSA
30.00
tickets Zaal open 20:00 Aanvang 21:00

Macka B, bijgenaamd "The Teacher," is een meester in het uitten van sociaal bewuste teksten, zonder belerend over te komen. Deze Rastaman straalt compassie en positiviteit uit en is een waar lichtpunt voor mensen wereldwijd.

Zijn muzikale reis begon in zijn jeugd op de soundsystems van Wolverhampton, Engeland, en leidde hem naar de top als een van de meest gerespecteerde reggae-artiesten ter wereld. Met een indrukwekkende carrière die meer dan vier decennia beslaat, heeft Macka B niet minder dan 20 albums uitgebracht en de hele wereld rondgereisd, altijd trouw blijvend aan zijn principes en geloof.

Macka B heeft op podia over de hele wereld gestaan en zijn streven naar muzikale kwaliteit blijft onverminderd voortduren. Bovendien is Macka B uitgegroeid tot een ware sensatie op internet, met zijn virale raps op "Medical Mondays" en "Wha Me Eat Wednesdays," waarin hij gezond eten en veganisme promoot. Zijn "Cucumba"-rap heeft honderden miljoenen views vergaard. Op sociale media wordt hij gevolgd door bijna 500.000 fans op Facebook en meer dan 300.000 op Instagram.

Macka B blijft onvermoeibaar het bewustzijn verspreiden en obstakels overwinnen. Mis de kans niet om hem te zien schitteren en op de heerlijke reggae beat van zijn Roots Ragga band te genieten van zijn positieve boodschap. Hij zal zonder twijfel een grote glimlach op je gezicht toveren op 3 december in P60, Amstelveen!

 

 

Let op:

Alle evenementen die in P60 worden georganiseerd zijn in principe volledig staand. Ben je echt slecht ter been? Of heb je een andere klacht, waardoor je het eigenlijk niet trekt om een hele avond te staan? Laat dit dan ruim bijtijds aan ons weten. Wij hebben een beperkt aantal barkrukken, welke wij op verschillende plekken in de zaal kunnen zetten. Neem mail- of belcontact met ons op, dan kunnen wij samen met jou kijken naar wat de mogelijkheden zijn.

Overige informatie:

- Twee dagen voor aanvang van het evenement, krijg je van ons een mail met verdere informatie over de aanvangstijden en overige relevante informatie.

- Wil je deze informatie liever verder van tevoren opdoen? Neem dan eens een kijkje op de ‘Jouw Bezoek’-pagina. Daar vind je alle relevante informatie m.b.t. uw bezoek aan P60.

- Kan je onverhoopt niet? Of ben je opzoek naar tickets voor een uitverkochte show? Ticketmaster Resale is de enige betrouwbare manier om een tweedehands kaartje te bemachtigen en/of aan te bieden.