Lucky Fonz III

Afbeelding
do 17 november
VOORVERKOOP
19.00
AVONDKASSA
19.00
tickets Zaal open 20:00 Aanvang 20:30

Lucky Fonz III is één van Nederlands meest geliefde zangers en live-artiesten, bekend van hits als ‘Ik heb een meisje’, ‘Linde met een E’ en ‘Ik ben een sukkel’. 

Na zijn succesvolle theatertournees en geweldige festivaloptredens wordt het voor Lucky Fonz III in 2022 weer tijd om terug te keren naar de clubzalen van Nederland, met zijn unieke show, die bekend staat om de bijzondere combinatie van prachtige liedjes, eigenzinnige teksten, humor én ontroering. Fans weten inmiddels dat Lucky's clubshows heen en weer kunnen slingeren tussen stille emoties en uitbundig gefeest; er mag worden gehuild, maar ook meegezongen, met zowel bekendere als nieuwere liedjes. Niet voor niets riep 3voor12 (VPRO) Lucky uit tot één van de meest invloedrijke artiesten van Nederland, op basis van zijn live reputatie.

In 2022 verscheen Lucky's nieuwe album 'Hemellichamen': een ontroerende verzameling van schitterende Nederlandstalige liedjes, soms melancholisch, soms extatisch, soms hartverscheurend, soms hilarisch. Een aantal liedjes op 'Hemellichamen' staan reeds bekend als live-favoriet, zoals oa. 'Toedeloe', 'De Zender' en 'Alles om je heen'. Van dit album zullen uiteraard verscheidene liedjes te horen zijn, maar verwacht ook oudere, bekende liedjes van albums als 'In je Nakie' en 'Multimens'. Jong, oud, ondersteboven of achterstevoren: bij een show van Lucky Fonz III is iedereen welkom, dus komt dat allen zien!

Drroomgordijnen

Drroomgordijnen (ja met dubbel r) releaste onlangs het debuutalbum: "Het Gebeuren," een eclectisch popalbum met 12 Nederlandstalige tracks zoals je Nederlandstalig nog nooit gehoord hebt. Het is een project van M-JO, het Amsterdamse undergroundfenomeen dat eerder 13 albums uitbracht. Grappig: in 2011 speelde hij als bassist in de Felle Kleuren, begeleidingsband van Lucky Fonz III.