Lordi

Afbeelding
di 16 april
VOORVERKOOP
26.50
AVONDKASSA
30.00
tickets Zaal open 18:30 Aanvang 19:00

LORDI blijft ons in 2023 met succes de kriebels geven op hun unieke manier die even griezelig bizar als pakkend is. Hun nieuwe studioalbum, »Screem Writers Guild« is afgelopen 31 maart uitgekomen. Zoals de afgelopen decennia is gebleken, heeft de heer Lordi sindsdien naam gemaakt als regisseur van de eigen horrorbioscoop van de band! Mis dit album niet, wanneer zij in 2024 weer toeren en spelen in – onder andere - P60 Amstelveen.

Over Lordi:

LORDI, opgericht in 1992 door zanger, songwriter en ontwerper Mr. Lordi, is een van de belangrijkste Finse rock / heavy metal acts van onze tijd. Oorspronkelijk geworteld in Rovaniemi (Noord-Lapland), bereikte de band hun internationale doorbraak na het winnen van het Eurovisie Songfestival met hun hit 'Hard Rock Hallelujah' in 2006.

Sindsdien heeft de onconventionele troep zich een weg gebaand naar de schijnwerpers van Europa met charme, onvergetelijke deuntjes en uitgebreide monsterkostuums. Het is uiteindelijk Mr. Lordi die de complete garderobe van LORDI met de hand ontwerpt en produceert, en het kost hem elke avond maar liefst 3 uur om zichzelf te veranderen in de legendarische monsterman die opnieuw de hoofdrol speelt op dit album!

 

 

Let op:

Alle evenementen die in P60 worden georganiseerd zijn in principe volledig staand. Ben je echt slecht ter been? Of heb je een andere klacht, waardoor je het eigenlijk niet trekt om een hele avond te staan? Laat dit dan ruim bijtijds aan ons weten. Wij hebben een beperkt aantal barkrukken, welke wij op verschillende plekken in de zaal kunnen zetten. Neem mail- of belcontact met ons op, dan kunnen wij samen met jou kijken naar wat de mogelijkheden zijn.

Overige informatie:

- Twee dagen voor aanvang van het evenement, krijg je van ons een mail met verdere informatie over de aanvangstijden en overige relevante informatie.

- Wil je deze informatie liever verder van tevoren opdoen? Neem dan eens een kijkje op de ‘Jouw Bezoek’-pagina. Daar vind je alle relevante informatie m.b.t. uw bezoek aan P60.

- Kan je onverhoopt niet? Of ben je opzoek naar tickets voor een uitverkochte show? Ticketmaster Resale is de enige betrouwbare manier om een tweedehands kaartje te bemachtigen en/of aan te bieden.