KOLBAK

Afbeelding
vr 26 augustus
VOORVERKOOP
9.00
AVONDKASSA
10.00
tickets Zaal open 20:00 Aanvang 20:30

KOLBAK presenteert nieuw album in P60

 

Op 26 augustus presenteert Kolbak hun nieuwe album: To The Teeth. KOLBAK is een alternative rock/indie pop band uit Amstelveen/Uithoorn en staat bekend om hun energieke live optredens. De avond zal worden geopend door Elvira. Zij maakt een combinatie van catchy popsongs met meer experimentele uitstapjes naar verschillende stijlen. DJ Beatblender sluit de avond af met een knallend dansfeest. Hij draait dan de fijnste plaatjes van de beste alternatieve bands uit de 80s tot nu.

Speciaal ter ere van de presentatie kun je in de voorverkoop een entreeticket en het nieuwe album kopen voor slechts € 12,50 (excl. Servicekosten). Je kunt ook voor een los entreeticket kiezen. Het album verschijnt die dag ook op de streamingsdiensten en zal in de winkels van Plato en Concerto te koop zijn. Jan Schenk (Claw Boys Claw, Lucky Fonz III, Moss) produceerde het album, dat mede mogelijk werd gemaakt door de Popkanjers regeling van NH-Pop.

 

KOLBAK bestaat uit Harold Pflug (zang, gitaar), Ronald van der Vaart (bas, zang) en Martin Voigt (drums, zang). Hun muziek heeft invloeden van bijvoorbeeld R.E.M. of Elvis Costello, maar je zou ook kunnen zeggen dat KOLBAK de beste Excelsior band is die (nog) niet op het Excelsior-label getekend is. To The Teeth is hun derde album. Eerder brachten zij twee goed gerecenseerde EP’s uit: Sea (2015) en Twists & Turns (2019).

 

Speciale gast: Elvira

De albumpresentatie van KOLBAK is niet de enige reden om naar P60 te komen. KOLBAK heeft Elvira als speciale gast uitgenodigd. Zij opent de de avond. Elvira is een Haarlemse muzikant, songwriter en producer. Live begeleidt ze zichzelf op het podium om dromerige en vredige melodieën plots te laten escaleren in één grote chaos.

 

Dansfeest: DJ Beatblender

DJ Beatblender sluit de albumpresentatie af met een knallend dansfeest. Hij draait onder meer in Club Desmet, De Kring, de Tolhuis Groove Night en Lust For Life in Amsterdam.

Hij laat je dansen op The Cure, Nirvana, Iggy Pop, de Chemical Brothers, Daft Punk, Bowie, Underworld, the Police, Talking Heads, New Order, de Peppers en meer van je favoriete alternative bands. Als muziekfanaat kent hij veel genres goed en zo bouwt hij een natuurlijke, eclectische flow waarop je wilt blijven dansen. Surrender to the Blender!

 

 

Een sneak preview van het nieuwe album: