Jan Akkerman presents Knight Of The Guitar

Afbeelding
vr 19 januari
VOORVERKOOP
25.00
AVONDKASSA
26.00
tickets Zaal open 20:00 Aanvang 21:00

Ben jij klaar om weggeblazen te worden door de ultieme gitaarervaring? Maak kennis met Knight of the Guitar! Vijf ridders te gitaar hebben hun krachten gebundeld om het publiek een onvergetelijke avond vol muzikale magie te bezorgen. Er staan maar liefst 11 shows op de rol de komende maanden, met  achtereenvolgens Jan Akkerman, Leendert Haaksma, Erwin Nijhoff, John Hayes en Joep Pelt in de line up. Daarbij muzikaal ondersteund door de vaste begeleidingsband van Akkerman.

Bedenker Jan Akkerman viert zijn (dit jaar wordt hij 77) verjaardag het liefst op het podium, 24 december moest daarom een traditie worden voor een muzikaal evenement. Des Akkermans  is dit evenement inmiddels een complete tour geworden. 

De adellijke rang van gitaristen is niet alleen meester in hun eigen genre, maar ze breken gezamenlijk ook door alle muzikale grenzen. Ze worden daarbij ondersteund door een geweldige band met een drive waar je u tegen zegt onder leiding van Coen Molenaar.

En alsof dat nog niet genoeg is, wordt het podium verlicht door de betoverende stem van vocaliste Laurie Akkerman.

Dompel jezelf onder in een avond vol gitaargeweld en laat je meevoeren op de golven van virtuositeit en creativiteit. Of je nu een fan bent van rock, jazz, blues of iets daartussenin, Knight of the Guitar zal je verrassen en inspireren.

 

 

Let op:

Alle evenementen die in P60 worden georganiseerd zijn in principe volledig staand. Ben je echt slecht ter been? Of heb je een andere klacht, waardoor je het eigenlijk niet trekt om een hele avond te staan? Laat dit dan ruim bijtijds aan ons weten. Wij hebben een beperkt aantal barkrukken, welke wij op verschillende plekken in de zaal kunnen zetten. Neem mail- of belcontact met ons op, dan kunnen wij samen met jou kijken naar wat de mogelijkheden zijn.

Overige informatie:

- Twee dagen voor aanvang van het evenement, krijg je van ons een mail met verdere informatie over de aanvangstijden en overige relevante informatie.

- Wil je deze informatie liever verder van tevoren opdoen? Neem dan eens een kijkje op de ‘Jouw Bezoek’-pagina. Daar vind je alle relevante informatie m.b.t. uw bezoek aan P60.

- Kan je onverhoopt niet? Of ben je opzoek naar tickets voor een uitverkochte show? Ticketmaster Resale is de enige betrouwbare manier om een tweedehands kaartje te bemachtigen en/of aan te bieden.