Kenny B

Afbeelding
vr 22 maart
VOORVERKOOP
24.00
AVONDKASSA
25.00
tickets Zaal open 20:00 Aanvang 20:30

Na zijn eerste en zeer succesvolle theatertour The Story of Kenny B heeft Kenny B de smaak te pakken. De zanger van de monsterhit ‘Parijs’ laat in zijn nieuwe show met band, al zijn hits voorbij komen. Kom langs, zing mee en geniet van deze muzikale man.

Voorjaar 2024 staat hij op podia met “Den Poku”. Het aantal nummer 1 hits in Suriname is haast niet meer bij te houden. Kenny heeft in 2022 twee songs uitgebracht samen met Kater Karma, "Fa un de ya" en “Faandi". "Fa un de ya" was een grote hit in Suriname. Dit jaar was er een samenwerking met de Vlaamse zanger/presentator Niels Destadsbader. De single “Liefs voor Later” scoorde goed bij onze zuiderburen. En eind vorige maand verscheen het nummer “Never leave” dat nu de hitlijsten in Suriname bestormt.

Zijn verhaal is bekend: van de jungle van Suriname naar Paramaribo naar Nederland. Van soldaat in het leger tot woordvoerder van de binnenlandse guerrilla-strijders. Van vredesonderhandelaar tot asielzoeker. Van talloze nummer 1 hits in Suriname tot monsterhit “Parijs” in Nederland. Bij Kenny’s aanstekelijke pop en reggae kan niemand stil blijven staan.

 

 

Let op:

Alle evenementen die in P60 worden georganiseerd zijn in principe volledig staand. Ben je echt slecht ter been? Of heb je een andere klacht, waardoor je het eigenlijk niet trekt om een hele avond te staan? Laat dit dan ruim bijtijds aan ons weten. Wij hebben een beperkt aantal barkrukken, welke wij op verschillende plekken in de zaal kunnen zetten. Neem mail- of belcontact met ons op, dan kunnen wij samen met jou kijken naar wat de mogelijkheden zijn.

Overige informatie:

- Twee dagen voor aanvang van het evenement, krijg je van ons een mail met verdere informatie over de aanvangstijden en overige relevante informatie.

- Wil je deze informatie liever verder van tevoren opdoen? Neem dan eens een kijkje op de ‘Jouw Bezoek’-pagina. Daar vind je alle relevante informatie m.b.t. uw bezoek aan P60.

- Kan je onverhoopt niet? Of ben je opzoek naar tickets voor een uitverkochte show? Ticketmaster Resale is de enige betrouwbare manier om een tweedehands kaartje te bemachtigen en/of aan te bieden.