Hilin's Livingroom Session

Afbeelding
do 30 november
VOORVERKOOP
16.50
AVONDKASSA
20.00
tickets Zaal open 20:00 Aanvang 20:30

Op donderdag 30 november zal P60 omtoveren tot huiskamer, waarbij we kunnen gaan genieten van een diverse line-up. Deze line-up bestaat uit Sam Saxton, Sophie Janna en Hilin. Onder het genot van goed gezelschap en een gratis drankje, kijkend naar een avondvullend, intiem huiskamerconcert, waarbij het draait om het contact tussen jou en de muzikant op het podium. Laat je meevoeren door klanken en emoties die opborrelen tijdens “Hilin's Livingroom Session”.

Sam Saxton
Sam Saxton, geïnspireerd door Amerikaanse muziek uit de jaren '70 en beïnvloed door haar Amerikaanse vader, ontmoette gitarist Bas Kors tijdens hun muzikale reis door het land. Als duo creëerden ze een unieke sound, werden verliefd en begonnen samen muziek te schrijven. De afgelopen twee jaar hebben ze gewerkt aan hun debuutalbum 'TAKE A RIDE', waarbij producer Jeroen Tenty ervoor zorgde dat de romantische sfeer van de jaren '70-muziek goed te horen is in hun autobiografische nummers.

Sophie Janna
Sophie Janna deelde, na een wereldwijde toer met haar duo The Lasses, uiteindelijk haar eigen kwetsbare nummers op het podium. Haar debuut-EP "Wide World" werd in 2021 uitgebracht en trok de aandacht van Ierse zangeres Lisa Hannigan, resulterend in een optreden in een uitverkocht Tivoli. Haar recente single 'Thistle' kreeg airplay bij de BBC en NPO5 en werd ook 'single van de week' bij WEEFF radio en RTV 80.

Hilin
Hilin, een geboren Amsterdammer met Koerdische wortels, ontdekte al op jonge leeftijd troost en expressie in muziek. Gespecialiseerd in Blues, Jazz en Soul, toerde ze na haar muziekstudie met haar voormalige band door Nederland en Duitsland, won wedstrijden en trad op in het voorprogramma van bekende artiesten. Als soloartiest timmert ze nu hard aan de weg, met hoogtepunten zoals haar debuutalbum "The Bedroom Session" in 2020. Haar nummers nemen luisteraars mee op een emotionele reis en bieden troost en hoop, waardoor ze een warm thuis creëert met haar unieke stem en diverse muziekstijlen.

 

 

Let op:

Alle evenementen die in P60 worden georganiseerd zijn in principe volledig staand. Ben je echt slecht ter been? Of heb je een andere klacht, waardoor je het eigenlijk niet trekt om een hele avond te staan? Laat dit dan ruim bijtijds aan ons weten. Wij hebben een beperkt aantal barkrukken, welke wij op verschillende plekken in de zaal kunnen zetten. Neem mail- of belcontact met ons op, dan kunnen wij samen met jou kijken naar wat de mogelijkheden zijn.

Overige informatie:

- Twee dagen voor aanvang van het evenement, krijg je van ons een mail met verdere informatie over de aanvangstijden en overige relevante informatie.

- Wil je deze informatie liever verder van tevoren opdoen? Neem dan eens een kijkje op de ‘Jouw Bezoek’-pagina. Daar vind je alle relevante informatie m.b.t. uw bezoek aan P60.

- Kan je onverhoopt niet? Of ben je opzoek naar tickets voor een uitverkochte show? Ticketmaster Resale is de enige betrouwbare manier om een tweedehands kaartje te bemachtigen en/of aan te bieden.