Heavy Metal Maniacs Festival

Afbeelding
za 21 oktober
VOORVERKOOP
34.00
AVONDKASSA
37.50
tickets Zaal open 15:30 Aanvang 16:00

Ook dit jaar staat er weer een nieuwe editie van het Heavy Metal Maniacs Festival op de agenda! Het festival zal in 2023 plaatsvinden op vrijdag 20 en zaterdag 21 oktober in P60, Amstelveen.

Deze 23ste editie heeft 2 top heavy metal bands als headliner waarvan Omen uit de USA als eerste wordt geannonceerd!

Ga uit je dak bij het gezelligste indoor metalfestival met een geweldige internationale line-up van traditionele heavy metal bands!

Line-up zaterdag 21 oktober:

 • NASTY SAVAGE (USA)
  Nasty Savage is een US power/thrash metal band uit Florida. De band bracht in de jaren 80 drie albums uit “Nasty Savage”, “Indulgence” en “Penetration Point” en die zijn inmiddels stuk voor stuk cultklassiekers! Als co-headliner op Keep it True was Nasty Savage in 2008 een absolute hoogtepunt en een hoogtepunt gaat de headliner en afsluiter op de zaterdag in P60 wederom worden! Deze show van de US metal cultband, die slechts zelden in Europa is, mag geen enkele metalfan aan zich voorbij laten gaan. Be there!
 • AVENGER (UK)
  Avenger de NWOBHM band uit Newcastle had reeds in 1984 met “Blood Sports” een absoluut topalbum afgeleverd en met “The Slaughter Never Stops” uit 2014 en “Killer Elite” uit 2018 heeft de band bewezen nog steeds alive & kicking te zijn. Avenger gaat met zijn thrashy heavy metal in P60 oude en nieuwe fans in hoofdschuddende vervoering brengen!
 • DESOLATION ANGELS (UK)
  Desolation Angels uit Londen en opgericht in 1981 is misschien wel de meest onderschatte New Wave of British Heavy Metal band uit deze genre. De band laat pakkende melodieuze heavy metal horen, waarbij de nummers goed in elkaar zijn getimmerd.  Recente albums zoals “King” en “Burning Black” kennen veel nummers waar hitpotentie in zit. Laat je overtuigen en ga deze wervelende show in levende lijve aanschouwen!
 • LORD VOLTURE (NL)
  Lord Volture is een Nederlandse heavy metal band dat sinds 2010 door heel Europa aan de weg timmert met indrukwekkende optredens. De high-pitched vocale prestatie van David Marcelis geven de explosieve rauwe heavy/power metal van Lord Volture nog meer energie. De band gaat ongetwijfeld proberen om P60, Amstelveen wederom op zijn grondvesten laten trillen.
 • RAZORBLADE MESSIAH (NL)
  Razorblade Messiah uit Rotterdam is een oldschool thrash band dat inmiddels 2 albums op hun naam heeft staan. De thrash metal van de band heeft ook raakvlakken met de heavy metal en de speed/power metal. Ben jij klaar voor de moshpit als het gaspedaal met snelle, vuige, stampende ritmes, wordt ingetrapt?
 • XIRON (DE)
  Xiron uit Duitsland gaat het Heavy Metal Maniacs Festival op 21 oktober aftrappen met meeslepende high-energy en high-speed heavy metal. Van deze band gaan we in de toekomst ongetwijfeld meer horen. Kom op tijd want deze heavy metal verrassing mag je niet missen!

Het Heavy Metal Maniacs Festival is een samenwerking tussen P60 en Stichting Heavy Metal Maniacs.