Delain

Afbeelding
za 20 januari
VOORVERKOOP
27.50
AVONDKASSA
27.50
Zaal open 20:00 Aanvang 20:30

DELAIN is begonnen aan een spannend nieuw hoofdstuk en is klaar om de wereld te heroveren. Na een bezettingswijziging in 2021 werd Martijn Westerholt (oprichter/belangrijkste songwriter/toetsen) weer vergezeld door oude leden Ronald Landa (gitaren) en Sander Zoer (drums). Begin 2022 werd DELAIN verder versterkt door de toevoeging van Diana Leah (zang) en Ludovico Cioffi (bas), die hun dynamische line-up op tijd voltooiden om het langverwachte zevende studioalbum DARK WATERS op te nemen. Dit album verscheen dat op 10 februari.

 

DELAIN heeft haar plek geclaimd als een van de originele bands van de vroege generatie binnen hun genre. Met haar gerevitaliseerde line-up, inclusief de verbluffende en adembenemende zang van Diana Leah, is DELAIN klaar om hun nalatenschap voort te zetten en nieuwe wegen in te slaan binnen de metalscene.

Support: ILLUMISHADE

Een rijzende ster aan de moderne metalhemel, ILLUMISHADE speelt prog metal vol met majestueuze melodieën, geavanceerde grooves gemixt met indrukwekkende leads.

 

 

Let op:

Alle evenementen die in P60 worden georganiseerd zijn in principe volledig staand. Ben je echt slecht ter been? Of heb je een andere klacht, waardoor je het eigenlijk niet trekt om een hele avond te staan? Laat dit dan ruim bijtijds aan ons weten. Wij hebben een beperkt aantal barkrukken, welke wij op verschillende plekken in de zaal kunnen zetten. Neem mail- of belcontact met ons op, dan kunnen wij samen met jou kijken naar wat de mogelijkheden zijn.

Overige informatie:

- Twee dagen voor aanvang van het evenement, krijg je van ons een mail met verdere informatie over de aanvangstijden en overige relevante informatie.

- Wil je deze informatie liever verder van tevoren opdoen? Neem dan eens een kijkje op de ‘Jouw Bezoek’-pagina. Daar vind je alle relevante informatie m.b.t. uw bezoek aan P60.

- Kan je onverhoopt niet? Of ben je opzoek naar tickets voor een uitverkochte show? Ticketmaster Resale is de enige betrouwbare manier om een tweedehands kaartje te bemachtigen en/of aan te bieden.