CultuurCafé

Afbeelding
Café open 13:30 Aanvang 14:00

Dinsdag 6 december is zangeres Madeleine Vogels uitgenodigd voor het My Generation Muziekcafé in poppodium P60. Zij zal met name haar publiek laten genieten van Franse Chansons aangevuld met (jazz en pop) klassiekers. De toegang is gratis, aanvang 14.00 uur locatie P60-café Stadsplein 100A Amstelveen.

Houd u net als Madeleine van Franse muziek en gezellige gesprekken? Dan bent u van harte welkom bij deze editie van het maandelijkse muziekcafé. Elke eerste dinsdagmiddag van de maand is er live muziek in dit vrolijke café. In een open informele sfeer is echt iedereen welkom voor een drankje, praatje en natuurlijk fijne muziek.

Een zorgeloze middag om even alle problemen los te laten in een sfeertje waar je kan meezingen, meedeinen, wegdromen of lekker dansen. Tijdens deze donkere natte dagen precies ‘wat de dokter voorschrijft’!

My Generation Amstelveen

My Generation is een samenwerking van poppodium P60 en Amstelring,  samen organiseren zij een cultureel programma speciaal voor senioren waaronder een maandelijks muziek evenement en de wekelijkse koor repetities van het Rockkoor My Generation. Aanmelden voor deze activiteiten is niet nodig, iedereen kan zich aansluiten. Zowel bij het koor als bij de culturele middagen. Een gouden stem of zangervaring is absoluut geen vereiste, goede zin des te meer! Het Muziekcafé is gratis en de koor-repetities kosten €4,00 per keer.

Meer weten? Neem dan contact op:

mygeneration@amstelring.nl of telnr 06 14646643.