Club Tropicana

Afbeelding
za 9 maart
VOORVERKOOP
29.00
AVONDKASSA
31.50
Zaal open 20:00 Aanvang 20:30

WHAMANIA! is een 12-koppige band die de gloriejaren van George Michael en Andrew Ridgeley doet herleven, inclusief blazers en de onmisbare aanwezigheid van Pepsi & Shirlie. De avondvullende show van Club Tropicana markeert het 40-jarig jubileum van het debuutalbum Fantastic, uitgebracht op 1 juli 1983 door WHAM!

Het concert eert niet alleen de hits van WHAM!, maar belicht ook de bijzondere vriendschap tussen George Michael en Andrew Ridgeley, wat resulteerde in iconische nummers zoals Club Tropicana, Wake Me Up Before You Go Go, Freedom, en de solohits van George Michael.

WHAMANIA! is niet alleen een live concert, maar omvat ook een zelf geproduceerde documentaire op groot scherm als eerbetoon aan WHAM! De band, onder leiding van Jordan Roy als George Michael, brengt niet alleen de bekende WHAM!-nummers ten gehore, maar ook de solosuccessen van George Michael, zoals Careless Whisper en A Different Corner. Met vijf #1 hits in Engeland, vier in Nederland en honderden miljoenen fans wereldwijd, blikt WHAMANIA! terug op het tijdperk waarin George en Andrew niet weg te denken waren uit de hitlijsten.

Naast het muzikale eerbetoon biedt WHAMANIA! ook pre- en afterparties verzorgd door DJ Alex van Oostrom en Bert van Gulik van 40up events. De preparty omvat hits uit de periode 1975-1982, terwijl de afterparty de beste late 80's en vroege jaren 90 plaatjes draait, inclusief swingbeat en early house op video. Het jaar 2023 wordt gekenmerkt als het jaar van WHAMANIA!, met SONY die de hits opnieuw uitbrengt ter ere van het 40-jarig bestaan van WHAM! en NETFLIX die een documentaire over WHAM! uitbrengt als dé zomerhit.

 

Tijdschema*
19:30 | Zaal open
20:00 | Aanvang pre-party met DJ
21:00 | Aanvang WHAMANIA!
22:00 | Aanvang after-party met DJ

* Alle tijden zijn onder voorbehoud.

 

 

Let op:

Alle evenementen die in P60 worden georganiseerd zijn in principe volledig staand. Ben je echt slecht ter been? Of heb je een andere klacht, waardoor je het eigenlijk niet trekt om een hele avond te staan? Laat dit dan ruim bijtijds aan ons weten. Wij hebben een beperkt aantal barkrukken, welke wij op verschillende plekken in de zaal kunnen zetten. Neem mail- of belcontact met ons op, dan kunnen wij samen met jou kijken naar wat de mogelijkheden zijn.

Overige informatie:

- Twee dagen voor aanvang van het evenement, krijg je van ons een mail met verdere informatie over de aanvangstijden en overige relevante informatie.

- Wil je deze informatie liever verder van tevoren opdoen? Neem dan eens een kijkje op de ‘Jouw Bezoek’-pagina. Daar vind je alle relevante informatie m.b.t. uw bezoek aan P60.

- Kan je onverhoopt niet? Of ben je opzoek naar tickets voor een uitverkochte show? Ticketmaster Resale is de enige betrouwbare manier om een tweedehands kaartje te bemachtigen en/of aan te bieden.