Club r_AW

Afbeelding
za 25 november
VOORVERKOOP
29.00
AVONDKASSA
32.50
tickets Zaal open 22:00 Aanvang 22:00

Hou je vast: Club r_AW is back!

25 november keert de standaard in alles wat hardcore is terug. De onvervalste original op het gebied van echte, rauwe en overstuurde beats. Ervaar zelf hoe de P60 wordt afgebroken en kanaliseer je inner mantis. Cutting edge herriemakers gecombineerd met frisse talenten: deze r_aW children hebben vanavond dezelfde missie. Line-up volgt. Tickets zijn nu verkrijgbaar voor €29,00.

 

Line-Up:

𝗔𝗿𝗺𝗮𝗴𝗲𝗱𝗱𝗼𝗻 𝗣𝗿𝗼𝗷𝗲𝗰𝘁

𝗧𝗵𝗲 𝗦𝗶𝗹𝗲𝗻𝗰𝗲

𝗠𝗶𝗰𝗿𝗼𝗻

𝗦𝘁𝗿𝗮𝗻𝗴𝗲 𝗔𝗿𝗿𝗶𝘃𝗮𝗹

𝗡𝗮𝗻𝗼𝘀𝘁𝗼𝗿𝗺

𝗥𝘂𝗱𝗲 𝗔𝘄𝗮𝗸𝗲𝗻𝗶𝗻𝗴

𝗦𝗮𝗰𝗲𝗿𝗱𝗼𝘀 𝗩𝗶𝗴𝗶𝗹𝗶𝗮

 

 

Let op:

Alle evenementen die in P60 worden georganiseerd zijn in principe volledig staand. Ben je echt slecht ter been? Of heb je een andere klacht, waardoor je het eigenlijk niet trekt om een hele avond te staan? Laat dit dan ruim bijtijds aan ons weten. Wij hebben een beperkt aantal barkrukken, welke wij op verschillende plekken in de zaal kunnen zetten. Neem mail- of belcontact met ons op, dan kunnen wij samen met jou kijken naar wat de mogelijkheden zijn.

Overige informatie:

- Twee dagen voor aanvang van het evenement, krijg je van ons een mail met verdere informatie over de aanvangstijden en overige relevante informatie.

- Wil je deze informatie liever verder van tevoren opdoen? Neem dan eens een kijkje op de ‘Jouw Bezoek’-pagina. Daar vind je alle relevante informatie m.b.t. uw bezoek aan P60.

- Kan je onverhoopt niet? Of ben je opzoek naar tickets voor een uitverkochte show? Ticketmaster Resale is de enige betrouwbare manier om een tweedehands kaartje te bemachtigen en/of aan te bieden.