Zware Metalen presenteert: Asphyx

Afbeelding
za 28 januari
VOORVERKOOP
22.50
AVONDKASSA
25.00
tickets Zaal open 20:00 Aanvang 20:30

Asphyx staat voor slopende death metal waar vooral de grunt van Drunen blijft hangen, de bass drums beuken de haren uit je neus en de grof gemixte cd's zijn niet weg te smelten uit de collectie van de diehard Asphyx fan.

Asphyx verrast je met onverwachte tempoversnellingen en doomy gitaarriffs, om kippenvel van te krijgen. De legendarische Death Doom band uit Twente is een van Nederlands grootste exportproducten aan extreme metal en spelen al sinds de jaren 80 zalen over de hele wereld volledig plat! Hun laatste wapenfeit Necroceros werd geschreven en opgenomen tijdens de lockdown, gepresenteerd aan de wereld via livestream vanuit Metropool Hengelo en is het lompste en vuigste album wat de heren tot dusver hebben uitgebracht.

Zware Metalen is sinds het jaar 2000 het grootste e-zine in het Nederlandse taalgebied, gericht op de betere muziek. Van bluesrock tot depressive suicidal black metal, Zware Metalen weet ervan, beschrijft het en beoordeelt het. Onafhankelijk, eerlijk en belangeloos. Elke dag weten duizenden bezoekers uit Nederland en Vlaanderen de albumreviews, concertverslagen, interviews, prijsvragen en nieuwtjes van hun team betrokken en kundige redacteuren en fotografen te vinden. Samen met 26.000 likers op hun Facebook-pagina, 4.800 volgers op hun Instagram-pagina, 1.500 volgers op hun Twitter-pagina, 400 volgers op Spotify, een maandelijkse podcast en een internetradioprogramma op Stranded FM, bereiken zij 24 uur per dag, 7 dagen per week direct gepassioneerde muziekliefhebbers die alles willen weten over hun favoriete genre.

Zware Metalen Logo

 

 

 

 

Tijdschema*

20:00 | Zaal open

20:30 | Aanvang Necrotesque

21:20 | Aanvang Graceless

22:30 | Aanvang Asphyx

 * Alle tijden zijn onder voorbehoud.