Francis' 80th Birthday Bash

Afbeelding
vr 26 mei
VOORVERKOOP
20.00
AVONDKASSA
22.50
tickets Zaal open 20:00 Aanvang 20:30

Komt allen naar de bijzondere show ter ere van de tachtigste verjaardag van de legendarische Winston Francis! Met zijn onmiskenbare stem, onvergetelijke nummers en tomeloos energieke performance is hij een icoon in de wereld van ska, rocksteady & reggae en een levende legende die al decennia lang de harten van fans over de hele wereld verovert. Met: Winston Francis, The Upsessions & Change The Mood.

Op deze speciale avond wordt Winston Francis, bijgenaamd ‘Mr Fix it’, vergezeld door Change the Mood, deze band is voortgekomen uit enkele leden van Rude Rich and the High Notes. Die band heeft Winston Francis en vele andere muzikale ska & reggae iconen jarenlang begeleidt tijdens hun shows in Nederland en daarbuiten.

Maar dat is niet alles, want ook de excellente band The Upsessions maken de avond compleet met hun energieke en aanstekelijke vertolking van Jamaicaanse muziek uit de jaren 60/70. Deze welbekende groene maar toch zeer ervaren band is de perfecte toevoeging aan de avond en zorgt ervoor dat niemand stil kan blijven staan.

Samen zorgen ze voor een onvergetelijke ska reggae explosie die je niet wilt missen. Dus kom en vier Winston’s verjaardag mee terwijl we zijn muzikale mijlpalen vieren en geniet van een avond vol geweldige muziek en goede vibes. Mis deze bijzondere show niet en koop nu je kaartjes voor een avond om nooit te vergeten!