40UP

Afbeelding
za 24 februari
VOORVERKOOP
19.00
tickets Zaal open 20:00 Aanvang 20:00

Let’s dance again, Amstelveen! De 40 voorbij en zin om weer even lekker een avond de voeten van de dansvloer te gooien met leeftijdsgenoten? Dat kan bij 40UP! Zaterdag 24 februari zijn gewoon weer terug in het altijd swingende P60 en de kaartverkoop is meteen gestart!

We dansen de hele avond op al die fijne hits van toen en nu en zoals jullie inmiddels weten, draaien de originele videoclips natuurlijk gewoon weer mee op grote schermen om de beleving compleet te maken. 40UP in Amstelveen verkoop vaak vooraf al uit dus aarzel niet en scoor je tickets snel! Dit wordt hét ultieme feest der herkenning voor 40-plussers!

Groepsticket (per 4): €18,00 | Regulier Ticket: €19,00

 

 

Let op:

Alle evenementen die in P60 worden georganiseerd zijn in principe volledig staand. Ben je echt slecht ter been? Of heb je een andere klacht, waardoor je het eigenlijk niet trekt om een hele avond te staan? Laat dit dan ruim bijtijds aan ons weten. Wij hebben een beperkt aantal barkrukken, welke wij op verschillende plekken in de zaal kunnen zetten. Neem mail- of belcontact met ons op, dan kunnen wij samen met jou kijken naar wat de mogelijkheden zijn.

Overige informatie:

- Twee dagen voor aanvang van het evenement, krijg je van ons een mail met verdere informatie over de aanvangstijden en overige relevante informatie.

- Wil je deze informatie liever verder van tevoren opdoen? Neem dan eens een kijkje op de ‘Jouw Bezoek’-pagina. Daar vind je alle relevante informatie m.b.t. uw bezoek aan P60.

- Kan je onverhoopt niet? Of ben je opzoek naar tickets voor een uitverkochte show? Ticketmaster Resale is de enige betrouwbare manier om een tweedehands kaartje te bemachtigen en/of aan te bieden.