40UP

Afbeelding
za 9 december
VOORVERKOOP
18.50
tickets Zaal open 20:00 Aanvang 20:00

December is traditioneel gezien al een feestmaand en we doen er dit jaar nog een schepje bovenop want na het grote succes van afgelopen edities, zijn we blij om zaterdag 9 december terug te zijn in P60! De lekkerste hits van de afgelopen 40 jaar worden zoals jullie gewend zijn weer soepel achter elkaar gezet bij 40UP en jullie zijn van harte welkom!

De originele videoclips draaien mee op de schermen, dus het wordt weer een groot feest der herkenning! 😉 Trommel je dansvrienden en vriendinnen op en tot op de dansvloer allemaal en wacht niet te lang met het scoren van je kaartjes want 40UP in Amstelveen is a match made in heaven!

Early Bird Ticket: €16,00 | Groepsticket (per 4): €17,50 | Regulier Ticket: €18,50

 

 

Let op:

Alle evenementen die in P60 worden georganiseerd zijn in principe volledig staand. Ben je echt slecht ter been? Of heb je een andere klacht, waardoor je het eigenlijk niet trekt om een hele avond te staan? Laat dit dan ruim bijtijds aan ons weten. Wij hebben een beperkt aantal barkrukken, welke wij op verschillende plekken in de zaal kunnen zetten. Neem mail- of belcontact met ons op, dan kunnen wij samen met jou kijken naar wat de mogelijkheden zijn.

Overige informatie:

- Twee dagen voor aanvang van het evenement, krijg je van ons een mail met verdere informatie over de aanvangstijden en overige relevante informatie.

- Wil je deze informatie liever verder van tevoren opdoen? Neem dan eens een kijkje op de ‘Jouw Bezoek’-pagina. Daar vind je alle relevante informatie m.b.t. uw bezoek aan P60.

- Kan je onverhoopt niet? Of ben je opzoek naar tickets voor een uitverkochte show? Ticketmaster Resale is de enige betrouwbare manier om een tweedehands kaartje te bemachtigen en/of aan te bieden.