Terzij de Horde, Doodswens & Ggu:ll

Afbeelding
VOORVERKOOP
16.50
tickets Zaal open 19:30 Aanvang 20:00

Deze show wordt verplaatst naar een nader te bepalen datum. Dit in verband met de aangescherpte maatregelen en de aanhoudende stijging van het aantal besmettingen. We hopen zo snel mogelijk een nieuwe datum bekend te maken.
 

P60 en Zware Metalen slaan de handen ineen en presenteren in 2020 een metal concertreeks om stil te staan bij het 20 jarig bestaan van het webzine ! Tweede in deze reeks een avond met Terzij de Horde, Doodswens en GGU:ll.

Terzij de Horde
TERZIJ DE HORDE combineert progressieve black en doom metal met de rauwheid en live performance die doet denken aan extreme hardcore of chaotische screamo. Gedurende hun hele bestaan wordt de band omschreven als een mix tussen Khanate, Wolves in the Throne Room, Deathspell Omega en Neil Perry.


Doodswens
Voortgekomen uit de Eindhoven Metal Factory brengt Doodswens de tweede golf van black metal die we kennen van Darkthrone en Immortal. Deze krakend, rammelende lofi blackmetal die je terugbrengt naar de jaren ‘90, laat je soms vergeten dat deze band pas sinds 2017 bestaat.

GGU:ll
Het ensemble uit Tilburg lijkt maar één doel te hebben: de argeloze luisteraar te laten imploderen met lood- en lood- en loodzware doomriffs die binnenkomen als mokerslagen.

Een corona-proof bezoek aan  P60

Deze show zal in een Corona-proof setting plaatsvinden. We hebben verschillende maatregelen getroffen om van jouw bezoek een mooie, maar vooral veilig ervaring te maken.  Zo word je in de zaal naar een plek gewezen op anderhalve meter afstand van ander publiek en wordt jouw drankje aan tafel geserveerd. Lees hier alles over jouw bezoek aan P60.