Distillator - Livestream

Afbeelding
Locatie Livestream vanuit P60 Zaal open 19:45 Aanvang 20:00

Helaas! Vanwege ziekte van één van de bandleden moeten we helaas de geplande livestream van het afscheidsconcert van Distillator op 27 december 2020 cancelen. We gaan zo snel mogelijk op zoek naar een vervangende datum en communiceren de nieuwe datum zodra deze bekend is.

P60 en Zware Metalen slaan de handen ineen en presenteren in 2020 een metal concertreeks om stil te staan bij het 20 jarig bestaan van het webzine ! Volgende in de reeks is een Farewell show van Distillator. Vanwege de aangescherpte maatregelen en het feit dat Distillator volgend jaar niet meer onder deze naam speelt, bieden we de show aan als gratis stream.

Inmiddels kennen we Distillator als Cryptosis . De band uit Enschede komt nog eenmaal naar Amstelveen als Distillator. Onder deze naam brachten ze in 2015 de plaat Revolutionary Cells uit, welke in 2017 opgevolgd werd door Summoning the Malicious. De band onderscheidt zich door het hoge geschreeuw van Laurens, snelle gitaarlicks, mellotron klinkende effectlijnen, energieke live beleving en old-school looks.
 

De stream is op deze dag hier te vinden!