Distillator + Grindpad - Show 2

Afbeelding
VOORVERKOOP
16.50
tickets Zaal open 19:00 Aanvang 19:30

Helaas hebben we met de laatste aanscherpingen van de maatregelen onze deuren weer moeten sluiten. De show kan daardoor niet plaatsvinden met bezoekers.

Omdat het de laatste show van DISTILLATOR is en het niet verzet kan worden naar 2021, gaat de show wel online door! De stream is gratis te bekijken. Kaartkopers ontvangen een mail van Ticketmaster met meer informatie over de restitutie.

Wel is het mogelijk om een donatie te doen in de vorm van je ticket, of een donatie tijdens de show met een bedrag naar keuze. Uiteraard stellen Distillator en wij dat zeer op prijs! Het optreden van Grindpad is helaas gecanceld, zij komen in 2021 terug op het P60 podium


Inmiddels kennen we Distillator als Cryptosis . De band uit Enschede komt nog eenmaal naar Amstelveen als Distillator. Onder deze naam brachten ze in 2015 de plaat Revolutionary Cells uit, welke in 2017 opgevolgd werd door Summoning the Malicious. De band onderscheidt zich door het hoge geschreeuw van Laurens, snelle gitaarlicks, mellotron klinkende effectlijnen, energieke live beleving en old-school looks.

Grindpad is opgericht in 2006 en spelt een mix van death en thrash. Ze wonnen de Metal Battle in 2010 en geleidelijk verschoof de sound steeds meer richting thrash metal met hardcore en speed metal invloeden. Denk aan bands als Exodus, Slayer, Pantera, Metallica, Agnostic Front etc. Na een rijtje succesvolle EP’s is er nu de eerste volledige CD/LP in de vorm van ‘’Violence’’ welke vlak voor de Corona uitbraak uitkwam.