Speakerz

Afbeelding
vr 27 januari
VOORVERKOOP
15.00
AVONDKASSA
16.00
Zaal open 20:00 Aanvang 20:00

Op 27 januari is Speakerz back in town met de Crazy Circus editie! Verwacht een magische avond met de lekkerste hitjes, urban en house muziek. Kom dansen met de beste deejays uit heel het land, de gezelligste partypeople, goochelaars en konijnen uit hoge hoeden. 💃🏽

Speakerz staat garant voor een exclusieve avond uit waar jij centraal staat en er alles aan gedaan wordt om jou een topavond te bezorgen! Van de beste artiesten en de tofste muziek: een Speakerz avond is altijd legendarisch! De vorige editie was uitverkocht! Wees er snel bij, want de eerste kaartkopers krijgen korting.

Mis deze speciale avond niet, haal snel je tickets want OP=OP!

We houden het graag vooral gezellig tijdens Speakerz: in verband met de veiligheid worden alle Speakerz bezoekers gefouilleerd bij de ingang. Neem vooral een gezellige sfeer mee, maar laat eten/drinken, deo/parfum, sigaretten/vapes of andere spullen die niet op een feest horen lekker thuis.

Er zijn kluisjes om je jas in te doen (2 euro munt of pin een coin uit de muur en let op: kluisje dicht is echt dicht, voor opnieuw open/dicht doen is weer een coin nodig).