Heavy Metal Maniacs Festival - Dag 1

Afbeelding
vr 23 oktober
VOORVERKOOP
19.00
AVONDKASSA
20.00
tickets Zaal open 19:00 Aanvang 19:30

STATEMENT:

We hebben als organisatie veel vragen gehad of we in staat waren om ons jaarlijkse festival door te laten gaan onder de huidige omstandigheden.Bij deze kunnen we jullie vertellen dat het antwoord "Nee" is. 

Niemand weet hoe de maatregelen op het gebied van corona er uit zien in oktober maar zoals het er nu uitziet blijft de beruchte anderhalve meter nog wel even van toepassing. Dat betekent een festival met stoelen op anderhalve meter, en plaats voor een fractie van het normale publiek. Dat is geen Heavy Metal Maniacs festival in onze ogen.

Daarbij is zonder vaccin ook het gezondheidsrisico te groot. We nemen geen risico's met de gezondheid van fans of bands.

Hoewel dit festival nu niet doorgaat, hebben we met de p60 en de bands afgesproken om de line up te verplaatsen naar volgend jaar. Zet 22 en 23 oktober 2021 maar vast in je agenda. 

Gekochte kaarten blijven geldig voor 2021. Je ontvang je zo snel mogelijk een e-mail van onze ticketingpartner Ticketmaster. Hierin wordt aangegeven wat je kan doen mocht je verhinderd zijn op deze nieuwe datum.

Blijf gezond en tot snel.

Poppodium P60
Bestuur stichting Heavy Metal Maniacs.