Harry Slinger - Livestream

Afbeelding
Locatie Livestream vanuit P60 Zaal open 14:45 Aanvang 15:00

P60 en Amstelring samen My Generation presenteren op 22 december Harry Slinger live vanuit P60. Deze show is speciaal voor de senioren in Amstelveen en omstreken. Vanwege de huidige maatregelen wordt deze show als gratis stream aangeboden.

Zanger Harry Slinger en pianist Lucas de Bruin kennen elkaar al jaren en hebben vele eigen projecten, voor Harry is dat onder andere de band Drukwerk. Maar samen vormen ze het Duo Slinger & de Bruin.. Bekende en minder bekende nummers uit de jaren 20 tot heden, van meezingers tot luisterliedjes maar geen zonder de humor en muzikale kwaliteiten van beide heren. De heren hebben dezelfde belangstelling voor muziek. De tijd was rijp om dit jaar bij elkaar te komen en samen liedjes te spelen die actueel blijven. Denk bijvoorbeeld aan ‘M’n eerste’, ‘Een vrolijke boel’ en natuurlijk ‘Je loog tegen mij’ van Drukwerk.


Meedoen?
We roepen verpleeghuizen, dagbestedingen en de thuiszorg op om senioren in hun netwerk mee te laten kijken! Dit kan op de dag zelf, maar ook op een moment dat het hen uitkomt. De show wordt later namelijk ook gratis beschikbaar gesteld. Neem hiervoor contact op met P60 – publiciteit@p60.nl.