The Blondie Experience

Afbeelding
vr 30 mei
VOORVERKOOP
21.50
AVONDKASSA
23.00
tickets Zaal open 20:00 Aanvang 21:00

Blondie bestaat 50 jaar en in 2025 hoopt het iconisch boegbeeld van de groep Debbie Harry 80 kaarsjes uit te blazen. Dit gaat The Blondie Experience vieren met een exclusieve show waarvoor speciaal een band met muzikanten van het allerhoogste niveau is samengesteld.

Met onder anderen de gepassioneerde zangeres/performer Martha Jane Settler (bekend van de progressieve rockband Clayborn) en gitarist/zanger Kevin Stunnenberg van Birth Of Joy (Pinkpop, Lowlands, Best Kept Secret, Rockpalast).

Het gaat hier niet om zomaar een eerbetoon, maar een waardige en met grote toewijding gebrachte hommage aan de tijdloze muziek van Blondie. Hierbij is rekening gehouden met hoe de band de songs in de loop der jaren live heeft gespeeld en er vaak een opwindende extra dimensie aan geeft.

Tijdens de dampende show van The Blondie Experience passeren vele van de lange lijst met wereldhits de revue. Denk aan ‘Call Me’, ‘Hanging On The Telephone’, ‘Atomic’, ‘Rapture’, ‘Sunday Girl’, ‘Maria’ en ‘Dreaming’. Een feest der herkenning is dus gegarandeerd. Maar ook punky new wave-nummers van vroege albums als ‘Plastic Letters’, ‘Parallel Lines’ en ‘Eat To The Beat’ komen aan bod en staan te boek als klassiekers.

 

 

 

Let op:

Alle evenementen die in P60 worden georganiseerd zijn in principe volledig staand. Ben je echt slecht ter been? Of heb je een andere klacht, waardoor je het eigenlijk niet trekt om een hele avond te staan? Laat dit dan ruim bijtijds aan ons weten. Wij hebben een beperkt aantal barkrukken, welke wij op verschillende plekken in de zaal kunnen zetten. Neem mail- of belcontact met ons op, dan kunnen wij samen met jou kijken naar wat de mogelijkheden zijn.

Overige informatie:

- Twee dagen voor aanvang van het evenement, krijg je van ons een mail met verdere informatie over de aanvangstijden en overige relevante informatie.

- Wil je deze informatie liever verder van tevoren opdoen? Neem dan eens een kijkje op de ‘Jouw Bezoek’-pagina. Daar vind je alle relevante informatie m.b.t. uw bezoek aan P60.

- Kan je onverhoopt niet? Of ben je opzoek naar tickets voor een uitverkochte show? Ticketmaster Resale is de enige betrouwbare manier om een tweedehands kaartje te bemachtigen en/of aan te bieden.