Revenge of the Synth

Afbeelding
do 23 januari
VOORVERKOOP
17.50
AVONDKASSA
18.50
tickets Zaal open 20:00 Aanvang 20:30

Geboren in een wereld waar muziek de mensheid redde van een machtige buitenaardse vijand, nemen de Synth Troopers jullie mee in een ongeëvenaarde muzikale avond.

Over Revenge of the Synth
De leden van The Artificial Dance Party zijn geïnspireerd door de Star Wars films en hebben de muziek getransformeerd tot hun eigen stijl en genre. De betoverende optredens, ooit gebruikt om de vijandelijke formaties te verstoren, zullen nu het publiek overal betoveren. Met hun diverse repertoire creëren de Synth Troopers een meeslepende sfeer die moed en hoop inspireert.

Sluit je aan tijdens de tour terwijl zij de ongelofelijke kracht van muziek laten zien, en de podia veranderen in arena’s vol harmonie en eenheid. Mis deze kans niet om de Revenge of the Synth live te ervaren! Met hun epische synth-sounds, jankende gitaren en pulserende drums brengen zij alle Star Wars fans vanuit alle hoeken van het universum samen.

 

 

Overige informatie:

- Twee dagen voor aanvang van het evenement, krijg je van ons een mail met verdere informatie over de aanvangstijden en overige relevante informatie.

- Wil je deze informatie liever verder van tevoren opdoen? Neem dan eens een kijkje op de ‘Jouw Bezoek’-pagina. Daar vind je alle relevante informatie m.b.t. uw bezoek aan P60.

- Kan je onverhoopt niet? Of ben je opzoek naar tickets voor een uitverkochte show? Ticketmaster Resale is de enige betrouwbare manier om een tweedehands kaartje te bemachtigen en/of aan te bieden.