Tim Akkerman

Afbeelding
wo 22 mei
VOORVERKOOP
22.00
AVONDKASSA
25.00
tickets Locatie ANNA Kerk Zaal open 20:00 Aanvang 21:00

Tim Akkerman, een ervaren muzikant met een diepgaande passie voor zijn vak, neemt het publiek mee op een intieme muzikale reis. Na een succesvolle Pub-tour zal hij nu een solo church-tour door kleine kapelletjes in Nederland gaan doen.

Over Tim Akkerman:
Het getuigt van zijn streven naar een intieme en persoonlijke connectie met zijn publiek. Deze tour biedt niet alleen een unieke ervaring voor de fans, maar laat ook Tim's veelzijdigheid als artiest zien, waarbij hij zijn muziek op een intieme en authentieke manier deelt.

In deze intieme setting kunnen de toeschouwers genieten van Tim's indrukwekkende stem, zijn bekwaamheid als muzikant en de diepgaande betekenis achter zijn nummers. Door de intieme sfeer van de kapelletjes wordt de muziek van Tim nog indringender en worden zijn teksten nog persoonlijker.

Deze church-tour belooft een unieke en gedenkwaardige ervaring te worden voor zowel Tim Akkerman als zijn toegewijde fans, die de gelegenheid krijgen om zijn muziek op een bijzondere en intieme manier te ervaren.

Over Pieternel:
De Amsterdamse zangeres Pieternel maakt Americana-muziek, waarbij ze klassieke countrymuziek vermengt met moderne pop- en folkelementen. Met haar rustgevende, maar krachtige, stem deelt ze verhalen van onder haar huid en schildert ze intieme portretten van anderen. Haar muziek loopt parallel met die van artiesten als Brandi Carlile, First Aid Kit en Chris Stapleton.