SOWULO

Afbeelding
za 26 oktober
VOORVERKOOP
23.50
AVONDKASSA
26.00
tickets Zaal open 20:00 Aanvang 20:30

Sowulo is het werk van multi-instrumentalist en componist Faber Horbach, en is geïnspireerd door Viking- en Angelsaksische mystiek en filosofie. Gefascineerd door het cyclische karakter van het bestaan en een animistisch wereldbeeld, is Faber vastbesloten om zijn spirituele pad uit te drukken door middel van zijn muziek.

Met teksten in Angelsaksische en historische instrumenten creëert Sowulo een meeslepend sonisch universum dat zowel de maker als de luisteraar uitdaagt om op een innerlijke reis te gaan en cyclische wijsheid van diep binnenuit op te roepen.

Over Sowulo:
Sowulo betekent 'Zon' in het proto-Germaans. De muziek volgt onze verbinding met de zon en vertelt het verhaal van onze innerlijke en uiterlijke cycli van dag en nacht, de vier seizoenen, geboorte en dood.

Sowulo heeft in de loop van de afgelopen tien jaar vier verschillende conceptalbums en verschillende singles en EP's uitgebracht en treedt momenteel live op als een 'Vikingorkest' in heel Europa.

 

 

Let op:

Alle evenementen die in P60 worden georganiseerd zijn in principe volledig staand. Ben je echt slecht ter been? Of heb je een andere klacht, waardoor je het eigenlijk niet trekt om een hele avond te staan? Laat dit dan ruim bijtijds aan ons weten. Wij hebben een beperkt aantal barkrukken, welke wij op verschillende plekken in de zaal kunnen zetten. Neem mail- of belcontact met ons op, dan kunnen wij samen met jou kijken naar wat de mogelijkheden zijn.

Overige informatie:

- Twee dagen voor aanvang van het evenement, krijg je van ons een mail met verdere informatie over de aanvangstijden en overige relevante informatie.

- Wil je deze informatie liever verder van tevoren opdoen? Neem dan eens een kijkje op de ‘Jouw Bezoek’-pagina. Daar vind je alle relevante informatie m.b.t. uw bezoek aan P60.

- Kan je onverhoopt niet? Of ben je opzoek naar tickets voor een uitverkochte show? Ticketmaster Resale is de enige betrouwbare manier om een tweedehands kaartje te bemachtigen en/of aan te bieden.