Lucifer

Afbeelding
za 23 november
VOORVERKOOP
23.50
AVONDKASSA
25.00
tickets Zaal open 19:30 Aanvang 20:00

Zie LUCIFER in november live tijdens The Satanic Panic Tour, samen met Tanith en The Night Eternal.

Over LUCIFER
Sinds de oprichting in 2014 heeft de zeer productieve band - onder leiding van de charismatische zangeres Johanna Platow Andersson - in Berlijn vier albums uitgebracht, evenals talloze op zichzelf staande singles, doordrenkt met hardrock uit de jaren 70, proto-heavy metal, doom en occulte rock, met een knipoog naar hun voornaamste invloeden als Black Sabbath, Pentagram & Blue Öyster Cult.

LUCIFER, nu gevestigd in Stockholm, is tweemaal genomineerd voor een Zweedse Grammy in de categorie 'Best Hardrock/Metal Album', evenals de Swedish Radio Award P3 en verschillende GAFFA-nominaties. Ze stonden onder meer op de cover van het toonaangevende Amerikaanse metal-magazine Decibel voordat hun eerste album uitkwam.

Over Tanith
Er is misschien geen band die de geest en het geluid van de hardrock en heavy metal uit de jaren 70 beter levend houdt dan Tanith. De band, opgericht in 2017, omarmde dat tijdperk van harte, wat resulteerde in 2019 met de toepasselijke titel In Another Time, die meteen een cultstatus verdiende en hen op de kaart zette. Nu keren ze terug met Voyage, gaan verder waar ze gebleven waren en demonstreren opnieuw hun meesterschap als het om deze niche gaat.

Over The Night Eternal
Duitslands nieuwste heavy metal/hardrockwonder The Night Eternal omhult de gitaarklanken uit de jaren 70 en 80 in hun geheel eigen sinistere gedaante. Het vijftal, opgericht in 2019, bracht snel hun eerste EP uit en tekende kort daarna bij Ván Records, waar ze hun eerste single Shadow’s Servants uitbrachten. Het langverwachte eerste volledige album Moonlit Cross was niet alleen een schot in de roos bij hun die-hard underground fanbase, maar werd ook bovenaan gerangschikt door relevante Metal-tijdschriften zoals Deaf Forever als #1 Soundcheck en #1 Newcomer, Metal Hammer en Rockhard.

 

 

Let op:

Alle evenementen die in P60 worden georganiseerd zijn in principe volledig staand. Ben je echt slecht ter been? Of heb je een andere klacht, waardoor je het eigenlijk niet trekt om een hele avond te staan? Laat dit dan ruim bijtijds aan ons weten. Wij hebben een beperkt aantal barkrukken, welke wij op verschillende plekken in de zaal kunnen zetten. Neem mail- of belcontact met ons op, dan kunnen wij samen met jou kijken naar wat de mogelijkheden zijn.

Overige informatie:

- Twee dagen voor aanvang van het evenement, krijg je van ons een mail met verdere informatie over de aanvangstijden en overige relevante informatie.

- Wil je deze informatie liever verder van tevoren opdoen? Neem dan eens een kijkje op de ‘Jouw Bezoek’-pagina. Daar vind je alle relevante informatie m.b.t. uw bezoek aan P60.

- Kan je onverhoopt niet? Of ben je opzoek naar tickets voor een uitverkochte show? Ticketmaster Resale is de enige betrouwbare manier om een tweedehands kaartje te bemachtigen en/of aan te bieden.