Them Bones & REARVIEWMIRROR

Afbeelding
do 21 november
VOORVERKOOP
17.00
AVONDKASSA
19.00
tickets Zaal open 20:00 Aanvang 20:30

Grunge-liefhebber opgelet! Donderdag 21 november organiseert P60 een Salute to Seattle Grunge Night. Verwacht tributes aan dé twee grote namen binnen 90's grunge: Pearl Jam en Alice in Chains. Gespeeld door niemand dan REARVIEWMIRROR en Them Bones!

Over Them Bones
Vier liefhebbers van de Seattle Grunge sound sloten de handen ineen om een eerbetoon te vormen aan Alice in Chains. De vier bandleden brengen minutieus hits als ‘We die Young’, ‘Man in the Box’, ‘Would?’, ‘Rooster’, ‘Down in a Hole’, ‘Love, Hate, Love’ ten gehore en spelen verder nog veel ander werk wat bij de echte fans zeker in de smaak zal vallen.

Them Bones heeft zich ontwikkeld tot een volwaardige tribute met een focus op ‘the right sound’, waardoor men zich een avond terug waant in een tijd waar Layne Staley, Jerry Cantrell, Mike Starr en Sean Kinney hun ziel de zaal in ramden in een ongeëvenaarde mix van harmonieuze vocals, scheurend gitaargeluid door een op ‘standje 10’ staande ‘Cantrell signature’ versterker, gunshot-drums en de dreunende bas met de karakteristieke high-mids die Starr’s sound zijn krachtige punch gaf.

THEM BONES is Nederlands eerste en enige Alice in Chains tribute, een must see voor de liefhebber.

 

Over REARVIEWMIRROR
REARVIEWMIRROR is een groep van 5 doorgewinterde muzikanten met maar één doel: het publiek onderdompelen in nostalgie met de muziek van de beste grungeband uit Seattle: Pearl Jam.

De beukende drums en zware riffs zorgen voor een opzwepende en strakke set waarmee elke zaal gegarandeerd uit zijn dak gaat. Van springen op ‘Porch’ en ‘Even Flow’ tot tranen bij ‘Release’.

Met een avondvullende set richt de band zich op de eerste 4 albums van Pearl Jam. Vanwege de live performance heeft de band een grote schare fans en volgers aan zich weten te binden.

Ook de epische akoestische MTV UNPLUGGED set kan moeiteloos verzorgd worden, zodat deze muziek op elke locatie ingezet kan worden.

 

 

Let op:

Alle evenementen die in P60 worden georganiseerd zijn in principe volledig staand. Ben je echt slecht ter been? Of heb je een andere klacht, waardoor je het eigenlijk niet trekt om een hele avond te staan? Laat dit dan ruim bijtijds aan ons weten. Wij hebben een beperkt aantal barkrukken, welke wij op verschillende plekken in de zaal kunnen zetten. Neem mail- of belcontact met ons op, dan kunnen wij samen met jou kijken naar wat de mogelijkheden zijn.

Overige informatie:

- Twee dagen voor aanvang van het evenement, krijg je van ons een mail met verdere informatie over de aanvangstijden en overige relevante informatie.

- Wil je deze informatie liever verder van tevoren opdoen? Neem dan eens een kijkje op de ‘Jouw Bezoek’-pagina. Daar vind je alle relevante informatie m.b.t. uw bezoek aan P60.

- Kan je onverhoopt niet? Of ben je opzoek naar tickets voor een uitverkochte show? Ticketmaster Resale is de enige betrouwbare manier om een tweedehands kaartje te bemachtigen en/of aan te bieden.