Prince Jamo & Rootz Lions

Afbeelding
do 17 oktober
VOORVERKOOP
19.00
AVONDKASSA
22.50
tickets Zaal open 20:00 Aanvang 20:30

Zanger, songwriter, performer, autodidactische muzikant en labeleigenaar, het wonderbaarlijke wonderkind Ian Campbell - ook bekend als Prince Jamo - is al zijn hele leven bezig met muziek.

Over Prince Jamo
Geboren en getogen in Birmingham, begon hij op zesjarige leeftijd in koren te zingen en pakte hij op 10-jarige leeftijd het eerste instrument op, waarbij hij zichzelf leerde meespelen met de platen van zijn broer en zussen. Hij begon zijn eerste band op 13-jarige leeftijd en op 17-jarige leeftijd werd hij, samen met Bonzo B en King Stanley, een van de drie stichtende leden van de Ruffneck Trilogy-band, die artiesten als Israel Vibrations, Mighty Diamonds en Roots Radics ondersteunde en in 1996 tekende bij London Records en Sony Publishing.

In 2003 richtte Prins Jamo Blackrose Projects op, waarmee hij solo-releases en samenwerkingen produceerde en uitbracht. Prince Jamo is nu lid van het One Nation Sound System en heeft onlangs live opgetreden met Scientist Soundsystem, Jah Catalyst Soundsystem, Don Fe, Izyah Davis en op vele festivals, waaronder Glastonbury, One Love, Rototom, Dub Camp, Garance, Essential, Minhoreggae, Reggae La Concha, Organic Roots en Bielawa.

 

 

Dit concert is een samenwerking tussen Poppodium P60 en ZenSocial Productions.

 

 

Let op:

Alle evenementen die in P60 worden georganiseerd zijn in principe volledig staand. Ben je echt slecht ter been? Of heb je een andere klacht, waardoor je het eigenlijk niet trekt om een hele avond te staan? Laat dit dan ruim bijtijds aan ons weten. Wij hebben een beperkt aantal barkrukken, welke wij op verschillende plekken in de zaal kunnen zetten. Neem mail- of belcontact met ons op, dan kunnen wij samen met jou kijken naar wat de mogelijkheden zijn.

Overige informatie:

- Twee dagen voor aanvang van het evenement, krijg je van ons een mail met verdere informatie over de aanvangstijden en overige relevante informatie.

- Wil je deze informatie liever verder van tevoren opdoen? Neem dan eens een kijkje op de ‘Jouw Bezoek’-pagina. Daar vind je alle relevante informatie m.b.t. uw bezoek aan P60.

- Kan je onverhoopt niet? Of ben je opzoek naar tickets voor een uitverkochte show? Ticketmaster Resale is de enige betrouwbare manier om een tweedehands kaartje te bemachtigen en/of aan te bieden.