Postmen

Afbeelding
za 22 juni
VOORVERKOOP
22.00
AVONDKASSA
24.00
tickets Zaal open 20:00 Aanvang 21:00

De muziek van Postmen komt voort uit de evolutie van hiphop en reggae. Deze stijlen hebben de richting van hun geluid sterk beïnvloed. Begonnen met een traditionele hiphop-productiestijl door middel van sampling, uitgebouwd tot het live bespelen van de instrumenten eroverheen.

Over Postmen:
Deze fusie werd het handelsmerk van de productiestijl en -filosofie. Oprichter Remon Stotijn en zijn echtgenote Alyssa Stotijn staan sinds 2008 aan het roer van deze beweging. De formatie voor die tijd verschoof regelmatig, sessiemuzikanten en technische staf vormden zich rond elk project.

Uitgerust met jarenlange ervaring op en naast het podium, is dit koppel klaar om hun nieuwste nieuws met de rest van de wereld te delen, verpakt in een strakke kleine bundel genaamd "Royals".

Waarheid is de verlossing, liefde is haar schepping, zij komt eraan!

Over DJ Juliënne:
Juliënne (Maurice Juliënne), door krant de Gelderlander ook wel “dè Hip Hop Ambassadeur van Gelderland” genoemd, staat bekend als Hip Hop en vinyl verzamelaar en liefhebber van de Hip Hop cultuur. 

Naast Hip Hop draait Juliënne ook R&B, Soul, Reggae, Dancehall.  Zowel op vinyl als op cdj’s mixt Juliënne deze stijlen aan elkaar en zorgt voor de beste vibes. Als “warm-up” DJ van de legendarische act Postmen is tourt hij door Nederland en België. Daarnaast draait hij onder meer voor Zwarte Liefde en heeft hij op verschillende festivals gestaan. 

 

Let op:

Alle evenementen die in P60 worden georganiseerd zijn in principe volledig staand. Ben je echt slecht ter been? Of heb je een andere klacht, waardoor je het eigenlijk niet trekt om een hele avond te staan? Laat dit dan ruim bijtijds aan ons weten. Wij hebben een beperkt aantal barkrukken, welke wij op verschillende plekken in de zaal kunnen zetten. Neem mail- of belcontact met ons op, dan kunnen wij samen met jou kijken naar wat de mogelijkheden zijn.

Overige informatie:

- Twee dagen voor aanvang van het evenement, krijg je van ons een mail met verdere informatie over de aanvangstijden en overige relevante informatie.

- Wil je deze informatie liever verder van tevoren opdoen? Neem dan eens een kijkje op de ‘Jouw Bezoek’-pagina. Daar vind je alle relevante informatie m.b.t. uw bezoek aan P60.

- Kan je onverhoopt niet? Of ben je opzoek naar tickets voor een uitverkochte show? Ticketmaster Resale is de enige betrouwbare manier om een tweedehands kaartje te bemachtigen en/of aan te bieden.