Voorronde in Poppodium Cpunt (Hoofddorp)

Afbeelding
vr 12 april
VOORVERKOOP
6.50
AVONDKASSA
6.50
tickets Locatie Poppodium Cpunt (Hoofddorp) Zaal open 19:30 Aanvang 20:00

De selectie van de Popprijs van Amstel- en Meerlanden 2024 is bekend! Dit jaar zullen tien acts het tegen elkaar opnemen, waarbij zij kans maken op het felbegeerde prijzenpakket. De voorrondes zullen plaatsvinden op 5 en 12 april, in N201 en Poppodium Cpunt respectievelijk. De finalisten nemen het tegen elkaar op, op 3 mei in P60.

De bands die zichzelf mogen presenteren tijdens de voorronde in Poppodium Cpunt zijn: Ignition, Eskalatie, C-YOU, Andigo & Friends en Solar Instinct.

Eskalatie
Eskalatie speelt ska met een rauw randje. Ze zijn jong, gemotiveerd, brengen energie en een hele hoop lol. Dit - vaak meer dan negenkoppig – ska-collectief skankt je podium kapot.

C-YOU
C-YOU is een pop-rockband uit Amsterdam. Ze brengen uitsluitend eigen muziek en brengen begin 2024 hun eerste EP uit. De debuutsingle, “Take me tonight”, is nu te beluisteren op alle streamingsdiensten. Ze houden ervan om mensen te vermaken en te raken. Een optreden van C-YOU is altijd een belevenis, van confetti kanon tot lichtshow. Niets is te gek voor deze energieke popband!

Andigo & Friends
De viering van het leven weerklinkt in zijn nummers, waarbij Andigo de nadruk legt op persoonlijke voldoening boven materiële rijkdom. Hij spoort aan tot dromen, waarschuwt voor kapers op de kust en herinnert ons eraan dat iedereen uniek is. Andigo, gebruikt zijn muziek als een medium om zijn diepgaande ervaringen en emotionele reis te delen. Zijn poëtische reis door het leven weeft thema's van zelfontwikkeling, doorzettingsvermogen en het streven naar voldoening in het weefsel van zijn muzikale creaties.

Solar Instinct
Solar Instinct is een opstartende band die psychedelische rock combineert met jazzinvloeden. Deze vijfmans-formatie staat garant voor een dikke sound en hoge energie, die ze benutten om hun muzikale boodschappen over te brengen.

 

De bands die zichzelf mogen presenteren tijdens de voorronde in N201 zijn: The Gamble, The Kruuk, Zaphyria, MZHR en Earl Grey.

De bands die zichzelf mogen presenteren tijdens de finale in P60 worden later bekendgemaakt.

 

De Popprijs van Amstel- en Meerlanden 2024 wordt mede mogelijk gemaakt door:

3VOOR12 Noord-Holland | Terpstra Muziek Drumland | Jack Daniel's | Kuppmen Music | Plectrum-online.nl | InFront RecordsStage Music Service | Studio peggy51 | Poppodium Cpunt | N201 Aalsmeer | Poppodium P60 |