P60's Radar XL

Afbeelding
za 30 maart
VOORVERKOOP
6.50
AVONDKASSA
8.00
tickets Zaal open 20:00 Aanvang 20:30

Oh jawel; een nieuwe editie van P60's Radar! Deze keer een extra gevuld programma met maar liefst vijf bands Outlaw Queen, Brain Stain, Fickle Kin, Sneurf & Jumping Jim. Laat je verrassen door (als je het aan ons vraagt) veelbelovend nieuw talent tijdens deze spectaculaire avond.

 

Outlaw Queen
Gitaargedreven alternatieve rock met shoegaze invloeden, dat is waar het bij Outlaw Queen om draait. Deze vier vrienden hebben hun passie voor dit genre gecombineerd en er hun eigen draai aan gegeven, door zich te laten inspireren door bands als Wolf Alice, Nothing But Thieves en Paramore. Inmiddels heeft de Amsterdamse band een sterk repertoire van eigen tracks opgebouwd. Het resultaat: luide, fuzzy en moshable gitaarriffs gecombineerd met dreunende baslijnen, energieke drumfills en aanstekelijke melodieën.

Tijdens de live shows is het publiek verzekerd van een fantastische show vol unieke, maar toch herkenbare liedjes. Ze lijken zich net zo op hun gemak te voelen bij het bespelen van het publiek als bij het bespelen van hun instrumenten. Een optreden van Outlaw Queen stuurt je gegarandeerd met een goed humeur naar huis, met een hervonden liefde voor het genre Alternative/Indie Rock. Trakteer jezelf op een avond die jij je zeker zult herinneren.

Brain Stain
Brain Stain is een muziekproject opgericht in 2018. De muziek die wij maken noemen wij zelf Laptop Punk, een mashup van rock, metal, breakbeat, breakcore, digital hardcore, techno en drum and bass. De teksten en onderwerpen van Brain Stain zijn makkelijk meeschreeuwbaar en de muziek is bedoeld om iedereen hun eigen mentale moshpit te geven.

Fickle Kin
Fickle Kin is een alternatieve rockband die haar muzikale inspiratie haalt uit o.a. Queens of the Stone Age, Bat For Lashes en Nick Cave. Desondanks vormen de empathie-gedreven songs van Dolly Parton Emma’s grootste tekstuele inspiratiebron en gaan de nummers over thema’s als verbinding, vergeving en het streven naar empathie, ook in moeilijke tijden. Met een blend van expressieve indie en stoner rock maakt Fickle Kin muziek die steekt als een mes en streelt als een veer.

Sneūrf
Sneurf gaat om hard gaan, energie en nog harder gaan. Met dreigende riffs en heel veel geschreeuw bereiken ze een sfeer die zo besmettelijk is dat je wel mee moet doen met de gekte.

Jumping Jim
Jumping Jim is een opkomende indie-rockband uit Amsterdam. De eigengeschreven nummers zijn energiek en hebben verrassende wendingen.

 

 

Let op:

Alle evenementen die in P60 worden georganiseerd zijn in principe volledig staand. Ben je echt slecht ter been? Of heb je een andere klacht, waardoor je het eigenlijk niet trekt om een hele avond te staan? Laat dit dan ruim bijtijds aan ons weten. Wij hebben een beperkt aantal barkrukken, welke wij op verschillende plekken in de zaal kunnen zetten. Neem mail- of belcontact met ons op, dan kunnen wij samen met jou kijken naar wat de mogelijkheden zijn.

Overige informatie:

- Twee dagen voor aanvang van het evenement, krijg je van ons een mail met verdere informatie over de aanvangstijden en overige relevante informatie.

- Wil je deze informatie liever verder van tevoren opdoen? Neem dan eens een kijkje op de ‘Jouw Bezoek’-pagina. Daar vind je alle relevante informatie m.b.t. uw bezoek aan P60.

- Kan je onverhoopt niet? Of ben je opzoek naar tickets voor een uitverkochte show? Ticketmaster Resale is de enige betrouwbare manier om een tweedehands kaartje te bemachtigen en/of aan te bieden.